Ahojte dievčatá
Registrovala som sa len pre jednu otázku lebo som počula že tu sa dozviem odpoved ste tu mamy aj dievčatá ktoré máte s tým možno skúsenosť
Moja otázka je že keď pred 4 týždňami som bola odblodnena a cely tých 4 týždne som nemala žiadna príznaky proste nič a mala mi už začať menštruacia a mešká mi 2 dni a pritom prsia má boleli ale tak inak a mám ich ako balón ale test mi ukazuje že nesom tehotná tak ja tomu vôbec nechápem 😭😭😭
nepises aky dlhy mas cyklus a kedy cca. bola ovulacia, kazdopadne tak ci onak mi to nesedi, aby si pred styrmi tyzdnami bola oplodnena (asi chces povedat, ze ste mali nechraneny styk), ak mas pravidelny 28-29 dnovy cyklus, tak pred styrmi tyzdnami si predsa menstruovala alebo ti koncila menstruacia ci zle pocitam? nevadi ak teda vies, ze si pred styrmi tyzdnami mala byt oplodnena, test by uz isto tehotenstvo ukazal (az na par vynimiek), pockaj este par dni a ak menzes nepride, chod sa ukazat lekarovi, pripadne ti pichne vyvolavacku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simonafercakova test ešte nemusí správne ukazovať. Oplodena ste síce mohli byť ale vajíčku trvá pár dní kým sa dostane tam kam má a ďalších pár dní trvá kým sa uhniezdi. Takže reálny začiatok tehotenstva nepoznáte. Počkajte ešte pár dní a potom testujte. Ďalšia vec je že to tehotenstvo vôbec byť nemusí.