Ahojte potrebujem radu. Posledny menzes 18.6..posledny styk bol 1.7.momentalne mi meskaju 2 dni. Test som si nerobila ci som tehotna ci nie. Plus dalsia otazka ako prebieha ked chcem.ist na potrat dakujem
@veronika_liska potrat ešte určite nerieš. Tehotná byt môžeš a nemusíš ja keď som otehotnela tak som menštruáciu prvý mesiac mala takže to je individuálne.
asi by si mala začať testom 😉
@veronika_liska mne minule meskal 7 dni a teho som nebola. Skusbtest alebo pockaj.
@2006_1211 .s tym.so ma nemala pred tym problem.ked som bola tehotna pted tym tak mi meskali.len mi to teraz nesedi akosi.este pockam do konca tyzdna potom k doktorovi.a pptrat urcito budem riesit
@palculienka40 pockam este do konca tyzdna. Ale.davam aj cecko tak uvidim
@veronika_liska to cecko moze spravit svoje. A pepino test stoji 2,5 aby si mala istotu.
@julia2002 ja som len info chcela.ze ako to prebieha
@palculienka40 ano to ja viem.diki
@julia2002 bodaj by som to nepotrebovala.
@veronika_liska z akého dôvodu chceš ísť na potrat ak sa môžem spytat
@2006_1211 nemam problem to povedat.ale tu by sa zas spustila taka konverzacia voci mne.nespravim nenavistim ludom radost
@veronika_liska nenapíšeš mi to do správy?
@2006_1211 a to sa tu da.ja som moc nechodim sa tu v tomto systeme nevyznam
@veronika_liska klikni na moje meno a keď sa ti ukáže môj profil tak hore tam bude také jak schránka alebo list alebo co to
Vysaď c vitamín, ten zvykne posunúť. Keď nepríde tak test. Zvyšok rieš až potom.
tak to nemozes snad ani mysliet vazne, este nevies ani, ci si vlastne tehotna alebo nie a uz myslis na potrat. 2 dni je vazne kratka doba, este vydrz chvilku a uvidis.
@veronika_liska ja len ze ak sa rozhodnes pre potrat tak si priprav cca 450-500€. Najdes si kliniku kde si dohodnes termin a je to. Mal by o tom vediet aj tvoj gynekolog lebo po zakroku po sestonedeli musis ist na kontrolu k nemu ci je vsetko ok. Mozno vypise ziadost na umele prerusenie tehotenstva za poplatok (cca 20€) ale sukromne kliniky yo nevyzaduju lebo si ta vysetria samy.
Dakujem vam za odpovede
@2006_1211 dufam ze ti ta sprava prisla
@zuzsat a funguje to tak ze este v ten den bejom par hodin ta pustia domov.cakam este do konca tyzdna a potom pojdem doktor v pondelok
@veronika_liska ano este v ten den.po zakroku budes odpocivat na izbe cca 2-3hodinky.budu ti davat proti bolesti lieky myslim. Ci antibiotika to su neviem
@zuzsat dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veronika_liska však ani nevieš či si tehotná