ahojte baby... potrebovala by som poradit... 2 dni mi meska mrcha...u mna to je normalne pretoze mam nepravidelny ciklus..ale potrebujem radu... ako pred beznou ms som mala bolesti brucha lenze dnes 2. den po vynechani ma presli..co sa mi normalne nestava... prsia mam velmi citlive a bolave...obvykle ich mam tvrde ako kamen ..teraz su naopak uplne makke ... a okolo bradavok mam zacervenanie..nemam hnede bradavky ani nic...len cervene okolo nich... casto sa mi stava ze sa mi toci hlava normalne som to mala az pri ms lenze nedostavila sa ... (zatial) ... mam nechut do jedla neranajkujem... ked sa naobedujem po kusku sa citim preplnena..neveceram .. za cely den zjem iba obed ... normalne s kamaratkami ked ideme do mesta dame si pohar vina.... z vina mi je zle..nemam ziadne cudne chute ...skor nechut na to vino... co si o tom myslite ? dakujem pekne za odpovede 🙂
pekny den 🙂
@erickatt u mna je to trosku komplikovanejsie kupit si test... byvam v taliansku v malej dedinke kde mam mesto cca hodinu cesty a som bez auta... vlaky a autobusy chodia prave ked som v praci... a dedinky pobliz tej mojej som rada ze v nich su aspon potraviny.. tu test kupim iba v lekarni a ta je niekolko km odomna.. preto pytam aspon radu... pekny den erika 🙂
Ano ano..v It sa zial maka aj v sobotu.
Uplne bezne,ale ved v podstate uz asi vsade...
Ale napriek vsetkemu by som to neodkladala.
Alebo nemozes ist k doktorovi?vymysli si ze ta nieco boli..budes mat v praci aspon doklad..
A kup si potom tie testy aspon 3.pre pripad....
@minniemia keď pôjdeš najbližšie s kamarátkami do mesta na víno, kúp si test. Ak nie, kúp si ho cez internet. Či ani pošta k vám nechodí? 😉
@minniemia ...a možno osloviť aj potenciálneho "otecka" nech zoženie. Tiež bol pri "tom", ... či? 😉
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@minniemia milión týchto tem. Kup si testy. Keď mas byt z coho tehotná môžeš byť... Ked nemas z coho smer dr..