Menzes mi mešká 2,5 týždňa. Som tehotná?

vivien120
3. aug 2024

Ahojte. Neviem čo si o tom myslieť či som naozaj tehotná alebo nie. Menstruacia mi mešká už pomaly 2 a pol týždňa posledná bola 18.6-23.6. len ide o to že robila som si digitálny test a ten ukázal utorok +1-2. Dnes som si robila kontrolný test ten istý a ukázal - teda akoby som ani nebola tehotná. Mám vyskúšať o pár dní neskôr ďalší inej značky alebo ísť rovno za doktorom? Ďakujem za rady. Pridávam aj foto testov.

januska12323
3. aug 2024

Za doktorom, keby si bola tehotná už to uvidí

vivien120
autor
3. aug 2024

@vivien120 zabudla som dodať že ma pobolieva v podbrušku a občas v oblasti chrbta a krížov.

zuzkacik4
3. aug 2024

No, skus urobit este jeden, ale za mna je toto predzvest nie toho dobreho... a ako sa pise vyssie, v tomto tyzdni by dr uz mal nieco vidiet, treba mu zavolat a objednat sa....drzim palce 🍀

gejb
3. aug 2024

@vivien120 o dva dni sprav ešte jeden...ked bude negatívny tak tehotná nie si. Hcg asi nejaké bolo ale kleslo spat na nulu...bohužiaľ.

vivien120
autor
3. aug 2024

Žeby to bolo teda niečo iné ako tehotenstvo?

vivien120
autor
3. aug 2024

@zuzkacik4 čiže to môže byť aj niečo iné teda? Lebo už takúto skúsenosť mám a lekár až v 6tt zistil ze som tehotná.

zuzkacik4
3. aug 2024

@vivien120 nie, nic ine to nemoze byt... myslela som to tak, ze si bola tehu, no neudrzalo sa...

barus26
3. aug 2024

@vivien120 no vyzerá to na biochemické. Neudržalo sa zrejme..

lienka.7
3. aug 2024

@vivien120 skus ho ešte zopakovať. Neviem, mne sa toto nestalo, ze jeden som tehotná bola a druhý už nie...
Asi biochemické tehu?

vivien120
autor
3. aug 2024

A pri biochemickom tehotenstve ak sa neudržalo tak by mala nastúpiť menštruácia či? Ta mešká aj naďalej

bambieblue
3. aug 2024

@vivien120 No keď ti mešká 2 a pol týždňa si mala by si už mala na digi 2-3 . A ty už máš -- Takže si mala biochemické žiaľ.

patus_2
3. aug 2024

@bambieblue môže byť aj posunutá ovulácia. Nie každá ovuluje 14 deň cyklu.
@autorka skús si urobiť ešte jeden test z ranného moču a uvidíš.

vivien120
autor
3. aug 2024

@patus_2 ďakujem skúsim. Pravdou je že obidva testy boli robené počas dňa a áno,,, nemám pravidelnú ovulaciu keďže mám nepravidelný cyklus

zuzkacik4
3. aug 2024

@patus_2 ale toto nema nic spolocne s posunutou ovulaciou...ked jej prvy krat test ukazal 1-2, tak minimalne jej taky isty vysledok mal ukazat zas..

patus_2
3. aug 2024

@zuzkacik4 ja som reagovala na vetu, že je to biochemické tehotenstvo. Môže a nemusí byť, to z fotky a z 5 viet posúdiť určite nemôžeme.

barus26
3. aug 2024

@vivien120 to je jedno či je robený ráno alebo poobede či večer. Mne tento test a aj iné ukázal už 3 dni pred ms a to som ani jeden nerobila ráno

sense
3. aug 2024

Ak ti mešká 2 a pol týždňa tak treba ísť k lekárovi a on ti povie čo ti je

vivien120
autor
3. aug 2024

@sense aj sa tam chystám

vivien120
autor
6. aug 2024

Baby takže,,,,akurát som bola u doktora a spravil sono,,,,a nevidel nič teda. Ešte mi kázal prísť zajtra na vyvolavačku,,,tak sa snáď sa objaví menzes potom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre