Ahojte. Neviem čo si o tom myslieť či som naozaj tehotná alebo nie. Menstruacia mi mešká už pomaly 2 a pol týždňa posledná bola 18.6-23.6. len ide o to že robila som si digitálny test a ten ukázal utorok +1-2. Dnes som si robila kontrolný test ten istý a ukázal - teda akoby som ani nebola tehotná. Mám vyskúšať o pár dní neskôr ďalší inej značky alebo ísť rovno za doktorom? Ďakujem za rady. Pridávam aj foto testov.
No, skus urobit este jeden, ale za mna je toto predzvest nie toho dobreho... a ako sa pise vyssie, v tomto tyzdni by dr uz mal nieco vidiet, treba mu zavolat a objednat sa....drzim palce 🍀
Žeby to bolo teda niečo iné ako tehotenstvo?
A pri biochemickom tehotenstve ak sa neudržalo tak by mala nastúpiť menštruácia či? Ta mešká aj naďalej
@vivien120 No keď ti mešká 2 a pol týždňa si mala by si už mala na digi 2-3 . A ty už máš -- Takže si mala biochemické žiaľ.
@bambieblue môže byť aj posunutá ovulácia. Nie každá ovuluje 14 deň cyklu.
@autorka skús si urobiť ešte jeden test z ranného moču a uvidíš.
Ak ti mešká 2 a pol týždňa tak treba ísť k lekárovi a on ti povie čo ti je
Baby takže,,,,akurát som bola u doktora a spravil sono,,,,a nevidel nič teda. Ešte mi kázal prísť zajtra na vyvolavačku,,,tak sa snáď sa objaví menzes potom.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Za doktorom, keby si bola tehotná už to uvidí