Menzes mi mešká 19 dní a testy sú negatívne

monika4455
23. jan 2013

Ahojte,

chcela by som poprosiť o radu. Dnes mi meška MS už 19 deň, zatial som si robila 3 testy a všety negatívne. ASi na 4. deň meškania som bola u doktorky kt. mi povedala že mam zväčšenu maternicu že sa jedná o tehotenstvo, to však vylúčilo sono aj spomínané testy. Minulý týždeň mi dr. pychla Agolutin s vyjadrením, že bud do 10 dní dostanem a tehotná niesom alebo nie a budem mamina 🙂 dnes je to 8. deň od podania Agolutinu a zatial som nedostala. Myslíte si, že je šanca že som tehotná aj napriek tomu že testy vyšli negatívne?Čo sa týka príznakov by som spomenula slabé bolesti v podbrušku, bolesť hlavy, palenie zahy, zlepšenie pleti a nechutenstvo. Ďakujem za všetky rady 🙂

lea641981
23. jan 2013

nechapem 😲 3tyzdne ti meska a na sone nic nevidia? 😲

monika4455
autor
23. jan 2013

sono mi robili 4. deň meškania, vtedy nič nezistili. Ale viem že je to dosť skoro, v pondelok by som mala isť na ďalšie.

maria117
23. jan 2013

@monika4455 vela trpezlivosti do pondelka.mozes potom napisat i vysledok. ;)

monika4455
autor
23. jan 2013

Ďakujem maria117 🙂 ale už sa neviem dočkať do pondelku. Potom dám vedieť, dufam, že nebudem sklamaná 😔

kika1111
23. jan 2013

kúp si 10tkový test a urob.. určite tam bude aspoň slabá čiarka..

qwen
23. jan 2013

GS mamatest 2ks v balení, je by som mala byť v 2 tt, mrcha mi meškala len 2 dni a krásne sa mi ukázali //. Mňa len pobolievajú prsia. Príznaky máš na tehotenstvo.

extrem000
23. jan 2013

@monika4455 presne Monika mám to aj ja takto, dnes som bola u lekára, lebo som si robila tt, ak tam niečo je, tak dieta sme splodili 6 januára a krámy som mala naposledy 20 decembra a tie testy boli všetky pozitívne, no môj lekár mi tam nič nevidel, ale du tam o týžden, tak som zvedavá , tak som zase nekludná, lebo príznaky nejaké mám, krámy mi meškajú tretí den, to nebýva, takže aj on povedal, že to je skoro....neviem, čo si mám o tom mysliet??????

extrem000
23. jan 2013

@monika4455 aj ja som na teba totálne zvedavá , hned sem napíš ako si dopadla, mna to isté čaká v stredu!!!!

lenockalc
23. jan 2013

Ahojte kočky,nerozumiem jednému že prečo vám tí vaši lekári nezobrali krv hneď ?Výsledok máte do dvoch dní a nemusíte sa ďalší týždeň trápiť a znervózňovať či ste naozaj tehotné.Ja som si test robila v ten deň ked mi mali prísť krámy,ukázalo mi negatív,ale kedže mi neprišli ani na 4deň tak som si ho robila znova a boli tam dve čiaročky.Prvé čo som urobila bolo že som na druhý deň išla ku svojmu gyndošovi a prvé čo aj on urobil bolo že mi zobral krv a samozrejme že mi robil aj sono,lenže tam nič nebolo vidieť pretože to bolo skoro a po dvoch dňoch čakania,čo bolo pre mňa strašne dlho mi povedal najkrajšiu správu v mojom živote že som na 100% tehotná pretože HCG to potvrdilo, 🙂 Lenže mňa sledoval potom ešte týždeň s tým že mi bral krv každý druhý deň, či HCG stúpa a či niečo na sone bude vidieť v maternici pretože ja som už prvé tehotenstvo mala mimomaternicové takže si lekár nato dal pozor a po týždni už bolo pekne vidieť na sone že maličké je tam kde má byť.Držím palce dievčence,musíte to vydržať...

zuzi0911
23. jan 2013

ak do 10 dni od podania injekcie nedojde ms treba ist opat na vysetrenie-drzim silno palce 😉

mrva
23. jan 2013

@monika4455 ja som na tom úplne presne rovnako. agolutin som dostala v utorok. prsia mam zväčšené tak o dve čísla (a teraz nemám žiadnu poriadnu podprsenku). inak tehu prejavy žiadne. Na kontrolu pôjdem až v utorok, to bude 14 dni po vyvolávačke a mimi už bude vidieť (ak tam nejaké je). Ty sa kedy chystáš ísť k dr? Ja si testy ani nerobím. Vždy mi vyšli negat., aj keď som bola tehu.

mrva
23. jan 2013

@extrem000 tehuľka 🙂 držím palce, nech všetko dobre dopadne 🙂

katka1981
23. jan 2013

A krv ti nebrali?

extrem000
23. jan 2013

@mrva dakujem, budem to hodne potrebovat!!! 🙂

extrem000
23. jan 2013

@katka1981 nie, neviem prečo, ale teraz nie, asi až o týžden, neviem, nepovedali, že mám príst nalačno a ráno, takže som z toho aj ja prekvapená

monika4455
autor
23. jan 2013

Tiež ma prekvapil postup mojej doktorky, doteraz som s ňou nemala žiadny problém, ale čakala som že mi zoberie krv. Teraz v pondelok mám ísť k nej, mala by mi brať krv a dúfam, že mi urobí aj sono. Začínam byť netrpezlivá a to čakanie je nekonečné 😒 tiež poznám niekoľko dievčat ktorým vyšli negat. testy aj keď boli tehotne, aj mojej mamine sa stalo, že jej z krvi nezistili HCG aj keď bola už v 5. týždni, možno to mám po nej...

katka1981
23. jan 2013

@extrem000, pytala som sa Moniky, zabudla som ju oznacit, ale vidim, ze vam obom nebrali. Tak si treba povedat, neviem asi ma kazdy lekar ine praktiky, nejdem ich sudit.

extrem000
23. jan 2013

@katka1981 no ozaj si musím až do tej stredy netrpezlivo , ale isto počkat, je to na zbláznenie......no ale nejak to musí dopadnut

katka1981
23. jan 2013

@extrem000, nemozes zajtra zavolat, ci ti nemozu zobrat krv? Alebo nerobia? Ja by som nato tlacila, nevydrzala by som. Ale tak ja som velmi netrpezliva. Ja som mala dostat 26.9., 29.9. som si robila test a 1.10. mi vyslo HCG, a 6.10. mi tehu potvrdil aj UZV, skor ma gynekolog ani nemohol zobrat, lebo robil len v pondelok a v stredu. V stredu mi brali krv a odkazal sestricke, ze ma chce v pondelok vidiet.

niki_9
25. nov 2020

@lea641981 mne meškajú 2 týždne a tiež nič nevidela a menzes nikde.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre