Menzes mi mešká 19 dní

monicka6
1. máj 2020

Idem na Vas s prosbou.Mam 29rokov
Cely zivot mi chodil menzes pekne pravidelne, meškal mozno max 4 dni alebo ked tak prisiel skor a teraz sa mi stalo ze mešká uz dnes je to 19.den .robila som si dva testy naposledy pondelok a bola som na krv v pondelok .Moze byt ze oplodnenie nastalo neskor ze to este neukázalo ??Citim sa strasne zle ide mi vybuchnut telo,nikdy som nemala taketo stavy ,cela som zavodnena ,stale nafúknutá ,slaba ,nevladzem ...mam príznaky ako keby som bola v tom ,nechcem byt paranoidný,ale vazne som sa takto nikdy necitila ako teraz ,ale ja uz neviem teda co ked výsledky vyšli jasne ,ale zvažujem ze si pojdem dat vziat krv o par dni znova a nech mi urobia aj sono.To by uz mohlo byt vidiet nie ?A doktorka mi zdvihla s tym ze kúpte si lieky na spustenie ,ziadne take ze pridite vyšetrim Vas alebo by sa opytala ci mi to niekedy meškalo ,proste nic.Ja som doteraz nevedela co ke to nepravidelná menstruacia .Stalo sa Vam to niekomu nieco podobne ???

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danielahamar
1. máj 2020

Štítna žľaza?

jaskolka
1. máj 2020

Keď ti krv absolútne nič neukázala, tak nemyslím, že to je tehotenstvo, to by si mala minimálne aspoň hcg zvýšené. Menzes ti môže meškať z viacerých dôvodov, stres, choroba, cysta, zase lieky na spustenie menzesu neviem o tom, že sa dajú kúpiť len tak, to sú predsa hormóny, prekvapuje ma ten prístup doktorky.

monicka6
autor
1. máj 2020

Baby stres som nemala žiadny,testy mi robila pred mesiacom klasicky Cytologicky ster na ktorý som cakala na výsledok vsetko bolo v poriadku ,mam stáleho partnera takze pohlavný styk mame ale nezapisujem si ze kedy tak to neviem vypočítať ...a hcg ani nepovedala kolko len mi povedala ze negatívny výsledok 🙄

monicka6
autor
1. máj 2020

@bambulienka25 nemam mat preco stres teraz a v zivote mi tolko nemeškali a stale sa mi spustili ked som mala aj styk s partnerom tak mi to pomohlo a teraz ani to

monicka6
autor
1. máj 2020

@bambulienka25 mala som ale ja si nepíšem kedy a nepamätám si ktoré dni 🙈mam stáleho partnera ,ale asi si budem musiet

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monicka6
autor
1. máj 2020

@bambulienka25 ja neviem ja som mala uz iny stres v zivote a nikdy mi nemeškali takto 🙄

jaskolka
1. máj 2020

Cytologia napríklad cystu na vaječníku neukáže a môže to mať takéto priznaky, vlastná skúsenosť

monicka6
autor
1. máj 2020

@jaskolka aha rozumiem a co prosim ta mam robit lebo uz sa zblaznim a moje telo vybuchne 🤯

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaskolka
1. máj 2020

@monicka6 len ísť k doktorke a nedať sa odbiť.Môže to mat x dôvodov, a doktorka je presne na to, aby to vysetrila.

s_a
1. máj 2020

Zmeň doktorku, toto nie je normálny prístup :( ak ti z krvi nezistia tehotenstvo, mala by ti dat vyvolavacku alebo zistiť príčinu..

vaniik
1. máj 2020

Tak čaute baby . Chcem sa svami podelit a zaroveň budem rada za každu pozitivnu odpoveď.
Mam 19 rokou s priaťelom sa o babetko nesnažime ani o tom niejak nepremyšlame. 28-29.3.2020 sme mali nechraneny sex. 1.4.2020 som hneď dostala ms. Menzes trval 7 dni ako stale ja mam taky dlhi cyklus. Po skonceni ms sme mali znova nechraneny sex. Odvtedy asi tyžden potom som mala jemne cerveny krvavy vitok ktory som zbadala večer , neboloto krvacanie iba na toaletnom papieri jasna červena krv rano som mala zase už hnedy vitok ktori bol tiež iba na papieri. Od tochto momenty ma strašne bolia prsia citim že su plnejšie srtašne ma boli hlava som velmo leniva a a večer stale napinanie na zvracanie a zvracala som aj dva krat večer. Tehu test som si robila dva dni za sebou višiel negativny. Ja mam pravidelny menzes každych 28.dni nikdy som nemala oneskoreni ms. A menzes ešte neprišiel . Prosim vas možete mi poradiť nemam skusenosti s tehotenstvom a budem vdačna za každu rychlu a upokujujucu odpoveď. Ďakujem

vaniik
1. máj 2020

A ešte mam strašne bolesti v podbrušku ako pred ms a na ľavej strane je to najbolestivejšie bolesti chrbta križov

zuzankkaa1
1. máj 2020

@monicka6 vyvolavacku ti nedavala??? Ja som tak mala minule, 2t mi meskali,mala som zapal maternice. Ale mala som aj bolesti. Asi na 4 den po vyvolavacke dosli

monicka6
autor
1. máj 2020

@zuzankkaa1 ja som nikdy v zivote nemala takyto problem zato som taka prelaknuta ze co sa deje ,ake toto normalne ze neni moje telo 😢mam bolesti aj v podbrusku obcas ,a stale sa citim ako balón ze o chvilu prasknem..asi pojdem pondelok na vyvolávačku len sa stresujem ci naozaj nebolo skoro na testy z tej krvy lebo príznaky mam ako keby som V tom.

monicka6
autor
1. máj 2020

@zuzankkaa1 ja som ani nikdy nemala vyvolávačku a ani nebrala nic aby mi dosli ,chodili pekne ako hodinky 😊

zuzankkaa1
1. máj 2020

@monicka6 ani ja som nemala nikdy problem takze mne ked uz jeden den nedosli tak som mala dost 🙃 ale to ze si nafuknuta to moze byt presne to ze to chce ist von ale z nejakeho dovodu nejde. Podla krvi by to zistili...19 dni je vela...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre