Ahojte mešká my to uz 18 dní a robila som si včera test a ukazal my jednu čiarku. Keby by som bola v tom tak by my to uz ukazalo na teste po takej dobe že?
@aniee_aniee aj ja si myslím teraz som dosť v strese s toho ze tak dlho uz mi mešká
@dannka123 vychilluj sa 🙂)
@denisa291991 ja som tiež pred dvoma mesiacmi bola v strese sa robila som si ten istý ,, všetko to je v hlave , ja mám teraz stres z toho že sa tam teraz objavia dve čiarky len mi ešte nemeskaju zatiaľ ,, a tiež si vytváram v hlave rôzne scenáre ,, keď je telo ukľudnene príde to 🙂)
@aniee_aniee ale ked ja sa bojím a preto stresujem a uz nvm co mam robiť vzdy na to myslím
@dannka123 niesi vôbec sama 🙂) ja som preplakala dní že čo ak čo ak čo ak ,, všetko je to v hlave , naozaj odreaguj sa ako len vieš ((: viem je to ťažké nemyslieť na to ,, ale skús urob si pekný babsky večer hormóny sa vrátia naspäť a začnú pracovať tak ako majú ,,
@aniee_aniee no skúsim aj ked to je ťažké som z toho dosť mimo 😏
@aniee_aniee A môžem sa ta este opýtať či nevieš co este my pomôže na na to žeby mi uz to prišlo?
@dannka123 daj si cervene vino.. mne meskaju 10 dni a este neprisli
Skús možno červené víno ,, keďže napomáha červených krvinkam.;))
Ďakujem No dobre snad my uz prídu čím skor
@12lexie12 tebe tiez meskaju 10 dni? Aj mne veru
@dannka123 podľa čoho vieš, že ti mešká 18 dní? Máš potvrdenú ovulaciu vzostupom teploty, ideálne spolu s hlienom? Menštruácia po ovulácií nemôže meškať 18 dní len tak. Doba od ovulácie po ms je štandardná (cca 12-16 dní). Čiže máš 16 dní po ovulácií plus ešte ďalších 18 dní? V podstate su len dve možnosti - buď si mala neskôr ovulaciu v tom cykle (kvôli stresu, chorobe, či len tak) a teda ti ms nemeska (kalendárom sa to nedá určiť ani ak máš inak pravidelný cyklus ako hodinky), alebo si tehotná.
@any_soj nemoze byt tehotna ked si robila test
@denisa291991 samozrejme, že môže - ak nevie, kedy mala ovulaciu, môže byť, že ešte neprešlo od ovulácie dosť času na to, aby to test ukázal (nejaké 2 týždne, podľa citlivosti testu)
@any_soj ja som mala 8.12 poslednu teraz som mala dostat 5.1 a nic 2 testy negativne a meska 10dni
Ja si dnes este jeden test spravím aby som vedela ze na com som a dufam ze mi dobre ukaze
@denisa291991 kedy ste mala ovulaciu? A podľa čoho to viete?
Toto je druhy moj test a zas len jedna ciarka
@dannka123 nic tam nie je neni si tehotna pridu ti
@denisa291991 a ty si uz dostala?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
podľa.mna určite anoo🙂),, mne meškal 20dni ,,mala som stres ,, večer som dala vaňu a na ďalší deň došla MS ,, čiže určite by ti ukázalo keby si vtom