Menzes mi mešká 18 dní

vani151
26. júl 2024

Ahojte stretli ste sa niektorá s týmto.. meska mi ms 18 dní. Tehotenské testy mam negatívne.. niekedy ma pobolieva pod bruškom a prsia mam citlivé a som neustále unavená. Takže mam akoby aj príznaky na tehu. Moja gynekologička ma dovolenku a tak sa chcem poradiť či máte skúsenosti .

fido69
26. júl 2024

@vani151 Smer gynekológ/ička. Snáď tvoju gynekologičku zastupuje iny lekár, nie? 😉

vani151
autor
26. júl 2024

@fido69 áno moju gynekologicku zastupuje gynekolog ale radšej by som počkala na ňu no fakt neviem.. v každom prípade by mi pri 18 dní meškania ms tehotenské testy ukazovali pozitiv ci nie?

bessie12
26. júl 2024

@vani151 test by ti už ukázal pozitivitu ak by si bola tehotná. Mne meškal už aj niečo cez 3 mesiace. Naposledy mi to takmer 2 mesiace meškalo. Test som si nerobila. Prišlo mi to zbytočné.

di1234
26. júl 2024

Pri takom dlhom meškaní by som už rozhodne nečakala. 18 dní je veľmi dlho. Test by ti už vybuchol koľajnicami.

paulina291
26. júl 2024

Mne meškala 21 dní dva mesiace predtým, ako som otehotnela. Doktorke som volala, objednala ma asi o týždeň na vyvolávačku, dovtedy mi prišli. Myslim, že by som aj tak nedostala žiadne vysvetlenie, proste ovulácia prišla neskôr a vyvolala by mi menštruáciu. A k tehotenstvu, stále môžeš byť tehotná teoreticky, ak si mala ovuláciu napr týždeň nazad, test by ti to ešte neukázal a menštruácia by ti mala prísť až cca o týždeň. Ja hocikolko mi “meškali”, vždy som si odsledovala ovuláciu a riadila sa, že o 2t mi príde menštruácia, dovtedy som to vôbec nebrala, že mi meškala.

martinka13
27. júl 2024

Bezne mi cyklus vynechaval raz ročne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre