ahojte zienky chcem sa opytat uz mi meska 16 dni (+-2-3 dni) tabletky som vysadila (HA) 28.11. ...mohla som medzi tym otehotniet ? tak skoro po vysadeniii robila som si test dva krat a stale vysiel negativny. nepouzivali sme ziadnu ochranu ale priatel sa do mna nespravil teda clovek nikdy nevie ci stavicka neuleti 😉
@lenz - skor rozhadzany cyklus po vysadeni antikoncepcie. Bola si po vysadeni na preventivke?
nie nebola chystam sa ist tento tyzden ....no to ma mohlo napadnut ze to bude tym dakujeemm 🙂
@lenz no tak mne prvy pozitivny test vysiel az 26dpo.... a to som presne vedela, kedy bola ovu...lenze tak skoro po vysadeni to tiez tipujem na rozhadzane hormony, skor nez tehu....
Moze to byt vysadenim Hak, mnohe baby maju problem vobec potom nejak cyklus obnovit. To snad ale nebude tvoj problem. Samozrejme mozes byt aj tehotna, ale podla toho, co pises, je to malo pravdepodobne.
Ahojte,potrebovala by som radu,myslite,ze je v poriadku,ked mi ukazuje od 28.DC do 33.DC stale na 5 testoch slabu ciarku?testy su roznej kvality aj roznej znacky...
@23petka ................skus testy odfotit a pridaj info, ci si mala nechraneny styk....A podla mna je to uplne v poriadku, za okolnosti, ze si tehotna
@awalancha3 ano mali sme,my chceme babatko...
@petka ...........takze gratulujem...........v kazdom pripade si urci jeden test jednej znacky a porovnaj si, ci ciarka silnie alebo nie......Pre istotu......... A nemusim byt jasnovidec, aby mi bolo jasne ze, momentalne si tehotna.... 😉
@awalancha3 dakujem za odpoved...zajtra idem gynekologovi,ale mam trochu strach...
@23petka .......to je OK, odteraz budes mat az do konca zivota strach.. uz som to niekde pisala.......zacne to strachom ci si naozaj tehotna, potom strach ci bude babo v poriadku, potom strach z porodu, strach si dobre papa, strach ci mu davas vhodne prikrmy, strach z prechladnuti, ci sa dobre zaradi v skolke, strach ci sa bude dobre ucit, ci mu nebudu v skole ublizovat, strach ci sa dostane na VS, cisi najde dobru zenu, strach aby sa mu nieco nestalo........................dve ciarky na teste znamenaju, ze uz nezijes a nikdy nebudes uz viac zit sama pre seba......a budes uz mat neustaly strach...ale dobra sprava je, ze ten strach bude bohato vykompenzovany radostami........
baby a do kedy mam caka ci mi pride mrcha ci som mala ist hned po vysadeni antiky ku gynekologicke ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenz podla mna to bude skor vysadenim hak.. chvilku budes mat rozhadzany cyklus keby si 16 dni dpo tak uz ti ukaze pozitivny aspon slaby .. mozno skus o par dni