Ahojte 🙂 mešká mi menštruácia skoro dva týždne a mám dosť nafúknuté brucho a v noci mi je nevoľno.... môžem si už teraz spraviť test alebo mám ešte počkať? je možné že som tehotná?
Urob si test a sup k lekarovi, cokolvek na nom bude...
jezis vy ste trapne baby, ved je tu asi nova nevie ako to tu chodi a dala otazku a tak ako kazda z Vas ma pravo sa pytat, ma na to pravo aj ona....
anne_2: to, ze ti vynecha menzes sa moze stat aj preto, ze si zazivala v poslednej dobe nejaky stres alebo si cestovala (dovolenky) a tak isto to moze byt aj tehotenstvo....a ked ti takto dlho meska, je dobre ist k doktorke v kazdom pripade ci by si bola alebo nebola tehotna
Tehotna nebudes 😉
@anne_2 vies.Na tejto stranke clovek uz nevie ci si niekto z neho zasa utahuje a mysle si ze je nekonecne vtipny alebo je len fak zmeteny a chce fakt poradit.Kazda normalne zmyslajuca zena by uz asi davno bola u dr ked by jej menzes meskal 2 tyzdne a minimalne po tyzdni by robila tehu test.Tehotensky test byva ucinny uz od prveho dna vymeskanej menstruacie
ak mas byt z coho tehotna tak je to mozne 😀 😀
Ja si myslím že si, lebo máš nafúknuté brucho. 😉 😉 😉 a to je v drvivej väčšine príznak tehotenstva. A ináč len brucho máš nafúknuté? 😲 😲 😲 😎
a preco by si si ho nemohla urobit? 14 dni je uz dost, vela testov sa da robit uz po 3 dnoch. tak sup do lekarne a nesetri 🙂
zas jedna z tých úžasných tém, preboha veď ten test nestojí pol výplaty tak proste jeden ocikaj a uvidíš na to snáď nepotrebuješ od nikoho povolenie!!!
tak mne to meska 14 dni mam stale chut na mak 😀 aj ked test mi vysiel negativni... moze to byt aj s niecoho ineho ... ako napriklad prechladnutie niektore zeny vedia hned od zaciatku ze su v tom ine to zistia neskor kazda zena to ma inak... ale kazda ktora si zela mat abbi tak jej to prajem pretoze ja som sa oto pokuasala vela krat aj ked.som mala plidne dni no 😒 nikdy to nevyslo :'( tak snad aspon vam....
Ahoj. S priatelkou to nejako prislo, ze sme sa rozhodli, ze si nebudeme davat pozor. Nebolo to az take intenzivne kazdy den, ale urcite kazdy treti den. Vynechala nam menstruacia cca.14 dni. Priznaky ako citlive prsia, nafuknute brusko, zmena pachov, chut do jedla. A udajne aj taky slahy cisty vytok ako bielko z vajicka. Tehu test negat. Este citila take slabulinke pichanie v lavom vajecniku a s tym pocit, ze tam nieco je. U lekara prislo velke sklamanie. Neprasknuty folikul velky. Nasledne sa uvazuje o spontannom prasknuti alebo injekcii Agolutin. K tomu sa pridalo velke sklamanie a plac. ☹
Určite ano, mne test ukázal 14 dní od menštruácie, test si kúp od firmy RAPICLEAR.
Ano 😉 .. já som tehdy ked som čakala našu Nejku, robila test hned prví den co som to nedostala 😀 😀 😀
No myslím že áno. Ja mám pravidelnú, takže ak bude takto dlho meškať budem isto v tom. Zatiaľ ale nič. Som z toho smutná. Za to problémov sa zbiera viac a viac. Budúce plodné dni sme na dovolenke, tak by som si veľmi priala prísť späť ako traja...
Dobrí deň mne mešká menzes 53 dní a test vyšiel negatívny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
sprav si test 😉 povolenie dorucim postou 😅