Ahojte žienky. Potrebujem vašu pomoc. Menštruácia mi mešká už 2 týždne. Pred pár dňami som navštívila gynekologičku s tým že mam zelený výtok dosť ma svrbi tam dole a je velmi červená akoby zapalená. Spravila mi ultrazvuk povedala že maternica je vysoko a mrcha by sa mala dostaviť zachvilu ale stale nič. Zobrala mi vyter a krv na hcg. Ak by bolo nieco v krvi povedala ze mi na druhý deň zavolá ale nevolala. Čo si o tom prosím myslite?
Pokial boli sliznica vysoko moze ist o tehu a dr zabudla zavolat,,,ak to nezabera urcite zbehnut opat k dr,,,
Mne to pripada ako chlamydie... uvidis z vysl.vyteru..
Pozri si priznaky trichomoniazy - pohlavna choroba,kt. sa musi liecit!!!
Baby ďakujem vam dnes som volala doktorke povedala že keby bolo niečo v krvi hned by mi volala a na ster si musim pockat zajtra sisa urobím ešte test
Najviac sa mi páči, že niektoré tu už viete stanoviť presnú diagnózu, kým dr. Musí počkať za výsledkom vyteru😂
Mrchu som dnes dostala uz cakam len na vysledok steru 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A nic ti na to nedala,ked si jej povedala ze ta to svrbi? Urcite by som jej zajtra zavolala a povedala ze to neprechadza, nech ti nasadi liecbu. Menzes ti moze kludne meskat kvoli infekcii.