Menzes mi mešká 14 dní a mám zelený výtok

majka4949
30. okt 2017

Ahojte žienky. Potrebujem vašu pomoc. Menštruácia mi mešká už 2 týždne. Pred pár dňami som navštívila gynekologičku s tým že mam zelený výtok dosť ma svrbi tam dole a je velmi červená akoby zapalená. Spravila mi ultrazvuk povedala že maternica je vysoko a mrcha by sa mala dostaviť zachvilu ale stale nič. Zobrala mi vyter a krv na hcg. Ak by bolo nieco v krvi povedala ze mi na druhý deň zavolá ale nevolala. Čo si o tom prosím myslite?

pininka
30. okt 2017

A nic ti na to nedala,ked si jej povedala ze ta to svrbi? Urcite by som jej zajtra zavolala a povedala ze to neprechadza, nech ti nasadi liecbu. Menzes ti moze kludne meskat kvoli infekcii.

majka4949
autor
30. okt 2017

@pininka ano dala mi na to macmiror complex ale nemam pocit ze by mi nejak pomáhal...ďakujem za tvoju odpoveď trochu si ma upokojila lebo všade čítamam že je to tehotenstvo

majka4949
autor
30. okt 2017

@pininka plus mam citlive bradavky zabudla som spomenúť :/

zuzi0911
30. okt 2017

Pokial boli sliznica vysoko moze ist o tehu a dr zabudla zavolat,,,ak to nezabera urcite zbehnut opat k dr,,,

majka4949
autor
30. okt 2017

@zuzi0911 a nebyva sliznica vysoko aj pred menstruaciou ? :/

pininka
31. okt 2017

@majka4949 mohlo sa stat ze zabudla volat, aj to ze v labaku pomylili vzorky, to sa stalo mne. Test aj vsetky priznaky pozitivne a vysledok z krvi nie. Doktorka zopakovala odber a zrazu uz bol pozitivny.

zuzi0911
31. okt 2017

@majka4949 ja som bola u sr tiez ked mi meslali sliznicu som mala nizko a na druhy den prisli,,,,preco nedala vyvolavacku? Testy si skusala?

kvik1
31. okt 2017

Mne to pripada ako chlamydie... uvidis z vysl.vyteru..

sadika
31. okt 2017

Pozri si priznaky trichomoniazy - pohlavna choroba,kt. sa musi liecit!!!

majka4949
autor
31. okt 2017

Baby ďakujem vam dnes som volala doktorke povedala že keby bolo niečo v krvi hned by mi volala a na ster si musim pockat zajtra sisa urobím ešte test

marusia12
31. okt 2017

@majka4949 nuž, zelený výtok je jasná infekcia, resp. nejaký bordel od partnera.

luciannka83
1. nov 2017

Najviac sa mi páči, že niektoré tu už viete stanoviť presnú diagnózu, kým dr. Musí počkať za výsledkom vyteru😂

majka4949
autor
2. nov 2017

Mrchu som dnes dostala uz cakam len na vysledok steru 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre