Menzes mi mešká 13 dní. Môže ísť o tehotenstvo?

veronika3852
17. feb 2022

Ahojte žienky, prosím o radu. Menzes mi mešká 13 dní, mám strašne boľavé a opuchnuté prsia, zväčšené bradavky. Od včerajšieho dňa mi je ráno na vracanie a mám závraty. Brucho mám nafúknuté. Minulý týždeň v piatok som bola u gynekológa, nakoľko mi menzes už meškal a ten mi povedal že zo sona ešte nevie na 100% určiť tehotenstvo nakoľko vidí vo vajcovode malý predmet ktorý môže byť tehotenstvo, nakoľko sa takto tehotenstvo začína alebo aj malá cista a ďalší termín mi dal až na 18 marca, aby vedel zo 100% istotou určiť o čo sa jedná. Z odberu krvi mi vyšlo že mám dvojnásobne zvýšený estrogén a zvýšenú hladinu progesterónu. Tehu test mi višiel tak že druhá čiarka bola veľmi slabá. Máte s tým skúsenosti? Šla som k nemu príliš skoro? Môže ísť o tehotenstvo? 🙂

cherry_cherry
17. feb 2022

Sla si k nemu prilis skoro. Urob si este raz normlany tehotensky test. Ten prvy si si kedy robila? HCG ti nebral? Uz by malo byt zvysene

drahomirrra
17. feb 2022

Ja neviem teda, po 13 dnovom meskani uz na teste musis mat kolajnice. Urob si dalsi a teda pridaj fotku.

janetinka27
17. feb 2022

@veronika3852 ahoj, sestra mala mimomaternicove, tiez mala druhu ciarku stale len slabu. tusila, ze je zle. ale nemusi to byt tvoj pripad. ak nieco doktor videl na vajickovode, tak sa cudujem, ze ta objednal tak neskoro. urob si test, ci ciarka silnie.

veronika3852
autor
17. feb 2022

@cherry_cherry HCG mi bral ale to som ešte vraj nemala. Povedal mi iba na to čo videl na sone že takto sa tehotenstvo začína ale nevie či ide o malú cistu alebo o tehotenstvo keďže mám zatiaľ iba hodnoty estrogénu a progesterónu. Keď som bola u neho tak mi menzes meškal 3 dni

veronika3852
autor
17. feb 2022

@cherry_cherry prvý test som si robila deň pred tým ako som šla k nemu.

janetinka27
17. feb 2022

@veronika3852 hcg si mozes dat vziat aj ako samoplatca, ak nechces cakat na doktora. ale ten test ti napovie, skus si ho urobit

veronika3852
autor
17. feb 2022

Takto mi višiel test, slabá druhá čiarka

cherry_cherry
17. feb 2022

@veronika3852 no neviem, 13 dni po ocakavanej menstruacii by mala byt ciarka uz silnejsia. Nechcem malovat certa na stenu, ale aby to nebolo mimomaternicove, ked aj videl nejaky utvar vo vajcovode. Ja by som mu zavolala a pytala sa na vysetrenie skor. Ak by ma nechcel zobrat, tak by som povedala, ze mam bolesti alebo co.. Ak je to mimomaternicove, tak cakat dalsie 3 tyzdne moze byt dost nebezpecne.

nelinka888
17. feb 2022

Ale tak hádam by ako doktor videl volačo aj keby sa mu niečo nezdalo či?

drahomirrra
17. feb 2022

@veronika3852 Fuha, to sa uz skor priklanam k tej cyste. Cysta moze sposobit slabu ciarku, nemyslim si, ze sa jedna o mmt, 13 dni meskania, to je cca 6-7 tyzden tehotnosti, to uz by si mala bolesti jak svina. Volaj a pytaj sa na vysetrenie.

lienka_9
17. feb 2022

@veronika3852 odjakživa tento test je najhorší... robí falošných duchov, veľa krát som sa na ňom osialila...sprav si mamatest.

veronika3852
autor
17. feb 2022

Skúsim zavolať gynekológovi a objednať sa skôr na vyšetrenie, o dva dni skúsim spraviť ďalší test 🙂 ďakujem veľmi pekne za rady

megan777
26. apr 2022

@veronika3852 ahoj ako si dopadla nakoniec

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre