Prosim o radu. Snažíme sa o bábätko a tento cyklus som ms už nedostala. Mešká mi to 13 dni, no test je negativny. Cyklus mam presný ako hodinky 29 dni, nestalo sa nič prečo by mi to malo meškať. Krcok mam hore, je tvrdý a uzavretý. Jedine co cítim je, ze ma bolia prsia. K doktorovi nemôžem ísť lebo ma 2 tyzdne dovolenku. Mate s tym skusenost? Moze ist o tehotenstvo aj keď test ešte nieje pozitivny?
13 denne meškanie by už si mala koľajnice. Menzes môže meškať z mnoho dôvodov, nie vždy je ta tým tehotenstvo
Kŕčok si už nehmataj, preboha, načo je to dobre,ako podľa toho "zistíš tehotenstvo"?
akurát sa môžeš poranit, či zaviesť dáku infekciu.
Doktor ma aj niekoho zastupujuceho v prípade potreby.
@jasmine_3 boli prípady že mali negatívne testy a boli tehotné...
@jasmine_3 nemala si posunutu ovulaciu?
@veronikaszabova mala, neviem kedy presne bolo ale až okolo 19teho dna
@jasmine_3 a testujes kolko dni po ovulacii?
ak ms tak dlho meska a testy su negativne, tak to tehu nebude. teda ak si ic robila niekedy, napr, vcera. ak si mala ovulku 19den a ms si teda mala mat pred 10dnami a 13 dni ti meska, potom je to 23dni od ovulky, to by uz fakt museli byt kolajnice.
a teda s tymi negativnymi testami je to blbost v tehu. tu je dolezite, ked prebehla ovulka, ak zene ms nejaky cas meska, ovulka prebehla niekedy pred ms, napr, an 27den. a ena otehotnie a ms 29den nepride, potom samozrejme ked jej ms meska 5dni,t ak test bude ngativny, ale ak jej meska uz 7-10dni, uz pozitivny byt musi, lebo uz je to dlho po ovulke. tak 8-10den sa zacina na teste duch - je to individualne. no aj pri nizej hladine HCG uz minimalne duch, ci dokonca viditelna slabucka ciarka musi byt urcite 2t po ovulke.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie.