Menzes mi mešká 12 dní. Testy sú pozitívne, ale z krvi výsledky negatívne

sensuia
26. jan 2023

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či má niekto podobnú skúsenosť. Ms mi mešká už 12 dní robila som si testy ktoré boli pozitívne objednala som sa lekárke ktorá mi spravila krvné testy a tie bohužiaľ vyšli negatívne. Povedala že mám prísť o týždeň nič viac… Tie čo máte podobnú skúsenosť boli ste nakoniec tehotné? Či nie?

anjelicek26
26. jan 2023

A stale mas ten test domaci pozitivny? Mohli spravit chybu v labaku, ine ma nenapada. Hodis foto testu? Mali by byt kolajnice pri takom meskani.

andreja13
26. jan 2023

Tak ono nemas proste zarucene, ze ten test ti ukaze pravdivo, ci si tehotna alebo nie. Z krvi sa da jednoznacne zistit, ci cakas dieta alebo nie, takze ja osobne si myslim, ze chybu neurobili. Ved pockaj, uvidis ako o tyzden.

sensuia
autor
26. jan 2023
sensuia
autor
26. jan 2023

@andreja13 nebol to len jeden pozitívny test preto mi to nejde do hlavy

tinkavvv
26. jan 2023

@sensuia a silneli ciarky alebo bledli?

pininka1
26. jan 2023

Ja.som tak mala, z krvi vyslo nizke cislo, este asi dva dni mi brali a stale to islo dole,.cize to bol potrat. Nakoniec som zacala krvacat.

kvadrinkaaa
26. jan 2023

Mala si aj ine priznaky tehotenstva ?

vega3
26. jan 2023

@sensuia toto je aktualny test? Lebo ak ti mešká 12 dni tak ta čiarka by bola oveľa výraznejšia. 😌 Teda podľa mňa, opravte ma niekto ak sa mýlim. Skús este pozajtra urobiť ten istý test, čiarka by mala byt výraznejšia ako dnes.

nikavuk
26. jan 2023

@vega3 tak zalezi kedy mala ovulaciu.. no keď z krvi vyšlo negatívne neviem

esmeronka
26. jan 2023

Mne ten test pride skôr premočeny a rozpity ako pozitivny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre