Menzes mi mešká 12 dní a test je negatívny

lurcka271
8. jún 2017

Ahojte, menštruacia mi mešká 12 dni, test bol negatívny ...nebolo mi nič, žiadne príznaky, aby som mala menštruaciu dostať, ani nič podobne, až dovčera, kedy ma boleli prsia a začalo ma bolieť v podbrušku (ako ma zvykne bolievat počas men.) je to neprijemna bolesť, no nie neznesiteľna...tiež dnes som zacala mat biely vytok.....všetko by bolo v poriadku, kebyže idem k lekarovi, lenže som v zahraniči a domov plánujem ísť o tri tyzdne....som z toho trocha v strese, lebo neviem čo sa so mnou a mojím telom deje....inak menštruaciu som mala posledné mesiace skoro presnú, ale predtým bolo bežne, že bola nepravidelná. Ďakujem za nazory.

sardinka336
8. jún 2017

ťažko povedat, 12 dni meškania menštruácie by test uz mal zachytiť ludsky hormon HcG..takze tehotná zrejme nebudeš, test mozeš opakovat, bez gyn. vyšetrenia to je len varenie z vody. Nepravidelný cyklus sa ti mohol aj vratit...

lurcka271
autor
8. jún 2017

@sardinka336 tento mesiac sme sa prvý krát snažili o bábo, tak preto pripustam tuto možnosť, ale test spravim zajtra a uvidím ako sa budem citit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre