Menzes mi mešká 12. deň, no nemám žiadne príznaky

kiwi321
8. dec 2020

Ahojte dievčatá, kedže sa s priateľom o bábätko zatiaľ veľmi nesnažíme a doteraz mi chodila M načas a možno ešte aj 1-2 dni skôr, nikdy nemeškala, tak nechápem prečo mi mešká 12.deň. Testy som si robila na 5. a 12. deň a obe sú negatívne :/. K lekárovi by som šla nerada radšej sa im vyhýbam. Inak nemám žiadne komplikácie bolesti. Možno výtok ale to ako stále biely nezapáchajuci, žiadne svrbenie nič. Nemáte s tým skúsenosť? Ďakujem. 🙂

nelca0510
8. dec 2020

@kiwi321 stres, cysta,.. Tehotná nie si. Bud treba čakať, alebo vyvolavacka.

milka1988
8. dec 2020

@kiwi321 to iste som mala aj ja raz proste meskali 10 dni, testy negatívne a ked aom uz chcela ísť k dr prišli

kiwi321
autor
8. dec 2020

@milka1988 noooo uz ani vinko cervene nepomaha mi nic, a som h toho nervozna lebo nechapem

kiwi321
autor
8. dec 2020

@nelca0510 ked cysta, bez príznakov ? 🧐

mousegirl
8. dec 2020

@kiwi321 asi si mala len anovulacny cyklus, čiže bez ovulácie, vtedy príde krvácanie aj o tyzden-dva neskôr.

nelca0510
8. dec 2020

@kiwi321 môže byť bez príznakov. To spôsobí jednorazové neskoršie krvacanie

viikkki
8. dec 2020

Toto tu pislao veľa báb že im meškali a mali biely výtok potom mali raz veľmi veľa toho výtoku a dostali MS..tehotna niesi... Ak ti nepríde ani za 2 týždne chod k Dr nech ti pichne vyvolavacku... Teraz skus piť alchemilkovy čaj ten je super aj na takéto veci 🙂

kiwi321
autor
8. dec 2020

Dakujem dievcata zo odpoved, tak budem uz len cakat kym pride , ste mile....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre