no, ahojte baby chcela som sa vas opytat, meskaju mi kramy uz 11 dni, sex som mala chránený ale dva mesiace dozadu, minuly mesiac som normalne kramy mala. Ked som si robila po tyzdni meskania test bol negat, potrebujem radu co mam robit alebo aspon ukludnit lebo ma vazne porazi. dakujem
@alzbetka120 kľud, bude to len zdravotný problém, žiadne tehotenstvo. Mala si MS, sex žiadny. Keď nemáš iné problémy ešte by som 2 týždne počkala a keď moc tak choď doktorovi.
@martul dakujem dakujem
@alzbetka120 no mne meskal naposledy mesiac a pol, pockala som lebo som si bola vedoma toho ze tehotna z vacsej casti byt nemozem ako mozem, a citila som ze skor moze prekazat cysta alebo najvacsiu vinu som davala stresu, ak si mala chraneny styk netreba panikarit v pripade že nenastala žiadna nehoda, meskaju ti este len 11 dni, ak nemas nejake ine problemy ako bolesti, nevolnosti a podobne kludne by som este pockala, je teplo a telo ma dost velku zataz, mozes mat taky istto stres zo študia, prace, nejakych osobnych veci, mohla si byť prechladnuta alebo mala virozu, alebo jednoducho ti len kolíšu hormóny 🙂 mne osobne sa vyjadrilo nezavysle od seba niekolko lekárov ze ak meska menstriacia v pohode ak nie su ziadne komplikacie a neprijemnosti tak da sa pockat okolo mesiacu lebo je to naozaj niekedy len vykyv, ak je cysta ktoru som uz mala v minulosti meškanie sprevadzali nevolnosti, pocit na zvracanie, pocit ťažoby v bruchu. Ak mas strach ze s tebou nieco moze byť v neporiadku kludne si v pondelok zavolaj a choď ale v pripade ze lekar nenajde žiadnen ptologicky nalez, aj tak ti povie ze mas cakat lebo vyvolavacku po 2 tyzdnoch meskania myslim ze nepichaju az po dlhsej dobe 🙂 aj v pripade ze by si bola tehotna napriek negativnemu testu ideal na zobrazovacie metody je navstivit lekara cca v rozmedzi 20-30 dni, krv vedia urobit aj po 2 tyzdnoch meskania kedy by vyskocilo hcg🙂
Mozno len stres, mne pred rokom meskali 3 tyzdne, takze som dostala po 7 tyzdnoch, testy boli negativne. Vsetko bolo ok.A ked sme s manzelom zacinali, hned ten prvy mesiac mi meskali, vystresovana som bola, kedze sme neboli spolu dlho.
@beasy ja som nedavno nastupila na novu, fyzicky narocnu brigadu a popri nej este aj chodim posilnovat, rozmyslala som uz aj nad tym, ci to nemoze byt z velkej fyzickej vytazenosti.
@alzbetka120 no tak to sa ani nemusime bavit ze moze ja som v pibertalnom velu zacala cvicit ale fakt ze som to prehanala, vlastne vo volnom case som len športovala a cvicila a stratila som tak ms na 3 mesiace 🙂 potom ked som zvolnila tempo tak sa vratila, ono podcenuje sa to ale fyzicka namaha telo vycerpava a telo zapne taky rezim ze aj menstruacia je preň aktualne nepodstatna a sustreduje energiu skor na riadenie zivot e dolezitych funkcii co rozmnozovania a veci suvisiace s nim nie su, cize kludne ak nemas bolesti alebo nevolnosti pockat este tie dva tri tyzdne a ak nepride zajdi na kontrolu ale moze to byt aj tym vytazenim 🙂
@beasy no ja uz cvicim 2 roky a zatial som komplikacie s MS nemala toto je vlastne prvy krat co mi meskaju, aj po sexe mi vzdy prisli vramci moznosti presne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pockat este par dni a ked sa menzes nedostavi objednat sa na gynekologiu. Po dvoch tyznoch meskania a pri negativnych testoch to treba riesit s lekarom