Už 10 dni mi mešká test robený dnes ráno no negatívny..doteraz sa mi to ešte nestalo tak netuším čo si mám o tom myslieť...
neberieš nejaké lieky alebo si nebola chorá? mne takto v lete 2x meškali krámy, väčšinou som dostala po cca 30-33 dňoch a zrazu mi 2 cykly po sebe prišli krámy až na 59.deň (čo je v podstate 20-26 dní meškania, skoro ako jeden ďalší cyklus) .. ale mala som vtedy divoké obdobie (svadba, do toho zlomená noha, operácia tej nohy, neskôr hospitalizácia kvôli zápalu srdca, antibiotiká, lieky, infúzie a pod) .. bola som u gynekológa že krámy meškajú, test negatívny (dávali sme si pozor takže by som ani nemala byť tehotná), tak ma pozrel, zobral krv .. potom mi volá že hcg nízke, tehotná nie som a pýtal sa, či chcem vyvolávačku .. nechcela som, vravím mne nevadí že nemám krámy, aspoň mám pokoj a počkám 😀.. potom prišli .. tieto 2 cykly boli rozhádzané a potom sa to vrátilo do normálu a chodia relatívne načas..
ale určite choď ku gynekológovi, nech sa pozrie či to nie je niečo vážnejšie ..
@ladylili no veď aj budem musieť ist..mna už asi 4 dni boli brucho tak ako keby mám dostať..a stále nič
@veronika_pb nebrala som vôbec žiadne lieky v novembri som vysadila antikoncepciu a meškal mi ma 2 dni ale teraz tento posledný mesiac ako sa snažíme o babo mi takto meškajú..
@deniska652 tak ak sa snazite a je moznost, ze si tehotna, urcite by som sla k doktorovi nech ti vezme krv a zisti ci si tehotna, mozno aj si len to test neukaze, alebo je to nejaky problem .. neviem nevyznam sa v tom az tak
Mne prve 4 mes.vychadzal negat test..potom som uz neskusala.
Ked mi meskal 21 dni lekar povedal ze som v prvom tyzdni, ze som tehu ukazalo az hcg
@deniska652 ak sa snažíte, možno to vyšlo. Stáva, že sa z rôznych dôvodov posunie ovulácia (ba dokonca výnimočne prebehne 2 krát za cyklus!) a otehotnieť môžeš aj pár dni pre menzes. Napríklad ja som s vysokou pravdepodobnosťou otehotnela 22. deň cyklu (28 dňový) a tiež som mala na 33. DC ešte negatívny test.Pozitívny (ale len taký duch, ako sa hovorí) vyšiel až 8 dní po meškaní menzes. Potom druhá čiarka nastávajúci dňami bola už čoraz viditeľnejšia 🙂. A hľa, som v radostnom očakávaní 🙂.
Ahojte, užívala som hak, po vysadení som mala 2.3. MS. Odvtedy som už nedostala, cez ovulaciu sme sa snažili, boleli má bradavky, mávam akoby nával tepla, občas slabý zavrat, bolesti krížov. Test mi na 10. deň od meškania MS vyšiel so slabou čiarkou a odvtedy už žiadny. Máte niektorá podobnú skúsenosť?
@deniska652 ahojik mám to isté mešká 10dni bolesti pod bruškom a krížoch každý keď a nič.nikdy mne nemeskala,a mám zviseny vitok hustý bieli nepali nesvrby .test som robela pred 4dnami a negatívny .prsia boleli vždy len pred menštruáciou ale teras vôbec len sú svecenie.
@akynka aj ja sa bojím tej cisti 😥 nikdy mi nemeskala a testy negatívne .ale včera som si všimla že mám nízko krcok cítim si ho tam. Neviem či sa mám báť porád moja
@michaelamaria no s tym krckom poradit neviem :( ostava asi len cakat kym vyjde test alebo kym bude dlhsie meskat. Ja uz po skusenosti viem ze by som sla neskor lebo som dostala od lekara riadnu prednasku 🤔
@akynka dik som obiednana
Baby krcok sa pocas tehu moze menit ja som krcok mala tvrdy a stale dole v 2 mesiaci tehu na zaciatku mi aj makkol doki mi hovoril xe na to sa neda spoliehat a 5 mesiacou pred otehotnenim mi testy dusikovali a bola to hormonalna cysta
@janamexico vsetke zme iné netreba hneď mislet na najhorse ...a navise žena city že čaká bábo 😃 ....😎😎😎😎
@michaelamaria jasne ja sa nehadam a prajem ti aby to bolo tehu 😊
@janamexico dik
@deniska652 bolo z toho meškania tehu?
@dolynkag nie..dostala som lieky na vyvolanie menštruácie a posledné dva cykly som dostala normálne..tak sa snažíme a snažíme..
@deniska652 Ach jaj, tak to už ubehlo dosť času.... držím palce, do vianoc nech máte vytúžené tehu
@dolynkag Bodajby to tak aj bolo..ďakujem 🙂
Ahojte. Idem si pre radu.Kramy mavam pravidelne na 23den.Teraz mi meskali robila som si testy a boli negativne...Na 30den som sice dostala akoby kramy trvalo do cca2 3 dni...Teraz som isla vyhodit test pred tyzdna ktory bol negativny a su tam 2ciarky jedna je silna a druha je slabucka prikladam aj foto. Som stoho mimo..Jedno dieta uz mam a takeho nic som nemala...Teraz sa snazime o druhe tak preto. Dakujem za odpovede.
Ahojte baby (Prikladám môj kalendár)
Ovu si nesledujem ale snažíme sa o babo, tam kde sú ❤️ Sme sa snažili, muž chodí na sluzobky mimo SK tak sa snažíme len keď je doma. Ms mávam pravidelnú na 27-28dc. Poslednú ms som mala 23.12.
16.1 a 18.1 (25dc a 27dc) som mala taký ružový výtok. Myslela som že rozbiehajúca ms ale do dnes neprišla 6dni.
Robila som už 3 testy a negatívne ale asi ani jeden som nerobila ráno. Ale robila som TOPTEST 2 pružkove a jeden neviem ako sa presne vola, kazetový? Aké máte s nimi skusenosti ? Ale mám naliate prsia, niekedy mi vadi tričko a mám žilky na nich. Ak bola posunutá ovu kedy by som mohla robiť test? Alebo po koľkých dňoch meškania vyšiel vám ? ja viem že prvý deň vyšiel večšine (aj mne tak nejak prvé tehu) ale chcela by som počuť aj skusenosti kedy ste mali negatívne testy a boli ste tehu. Nemám žiadnu infekciu, zapáchajúci výtok ani nič podobne. Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@deniska652 vedela by si odfotit? test? no ak ti nedojde este tyzden alebo par dni rasej zajdi ku gyn. ja osm to mala a mala som cystu. dostala som injekciu a dostala osm po otm menzes. len mna to aj strasne bolelo