Babenky, mali ste podobnu skusenost? Menzes mi meska uz 6ty den. Minuly mesiac mi prisiel o tyzden skor ale predtym som vysadila hak tak to pripisujem k tomu. Robila som si uz 3 tt testy a kazdy neg. Brusko ma len obcas boli ako pri ms no ona nikde, pichanie v podbrusku mavam castejsie a to skor na pravej strane.. ine priznaky nemam mozno len naliate zilnate prsia... mali ste niektora skusenost? Babatku sa nebranime no niesom na to nastavena ze by som hned teraz chcela, ale ked tak, boli by sme pravdaze radi 🙂
Tiež mi akurát mešká tretí deň..... Naposledy sa mi to stalo cca pred pol rokom. Meškali mi 10 dní. Keď som bola vo veku 17-25 vždy mi jeden cyklus aj vynechal.... Je to blbe. Človek sa nevie zariadiť. Ale čo už.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skôr to bude rozhádzaný cyklus po vysadení HAK...ten bordel kým sa z tela dostane tak to chvíľu potrvá, mne sa upravoval cyklus po vysadení celý rok, viac by som to do seba nedala