Menzes mešká a ja mám bolesť v podbrušku

simaxxx7
23. júl 2022

Čaute baby idem si sem po radu nie pre kritiku, s priateľom sa snažíme o bábätko. Robila som si test na 1 deň MS a negatívny. Dnes je 5 deň kedy som mala mať MS, no tá sa stále nedostavila. Mám bolesť v podbrušku už cca 4 dni, ako keď mám dostať MS, bolia ma prsia trochu a častejšie chodím na WC hlavne cez deň. Niekedy mám návale tepla, niekedy som náladová, že ma aj maličkosť vytočí, niekedy zase naopak, že sa mi chce plakať.

veronikaszabova
23. júl 2022

@simaxxx7 skus dalsi test

klarissa25
23. júl 2022

Co ďalší test?

simaxxx7
autor
23. júl 2022

@klarissa25 v pondelok si kúpim a spravím 🙈

klarissa25
23. júl 2022

@simaxxx7 no tak potom budeš vedieť..my nemáme vestecku guľu..

evica17
23. júl 2022

@simaxxx7 u mňa prejavy tehotenstva, ale to mne test ukázal po 3dnoch meškania

pondelok01
23. júl 2022

@simaxxx7 to znie ako PMS. Ovulaciu vies kedy si mala?

simaxxx7
autor
23. júl 2022

@pondelok01 mám ms kalendár aplikáciu a podla nej 5.7

miankass
23. júl 2022

@simaxxx7 ahoj Simonka, ja som mala uplne podobne prejavy ako ty,mne potom prisiel menzes aj ked meskal ale menstruacia bola taka slaba , no potom o mesiac som zacala vracat bolo mi zlr s zistila som ze som tehotna , no menstruaciu som mala ajtak 😃. Skus si urobit test v pondelok ako si pisala. A daj vediet

simaxxx7
autor
23. júl 2022

@miankass ďakujem 🙏 skúsim a dám vedieť. Nikdy sa mi nestalo, že by mi MS meškala alebo niečo, max 1-2 dni som ju dostala skorej alebo neskorej. 🥺
Takže teraz mám takú malú dušičku, že či budem teju alebo je za tým nedajbože niečo vážnejšie.

miankass
23. júl 2022

@simaxxx7 neboj snad nie, 🙂

simaxxx7
autor
24. júl 2022

@miankass dnes ráno sa mi asi spustila MS 🥺 takže test sa mi asi neoplatí robiť však? Neviem teda, či to bude normálna MS, alebo iba také špinenie, možno to bude trvať 2 dni neviem 🥺

miankass
24. júl 2022

@simaxxx7 pockaj este a uvidis ja som len spinila, a bola som tehu. Pockaj ci sa spustia uplne. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre