Mamicky menzes mi meska 7 dni inak uplne pravidelny na 28 den robila som si tehu test ale bol negativny avsak mam velmi bolave prsia a bolesti v podbrusku ☹ proste pocit ako pred menzesom ale ten nikde...okrem toho mi hlavne vecer byva nevolno, mam nafuknute brusko...proste neviem stavy ako pred menzesom ....co si o tom prosim myslite ? zazili ste uz nieco podobne ? daakujem
@petrina86 Ja som mala úplne to isté. Meškal mi menzes, ale stále bolesti v podbrušku, prsia boleli, tak som nosila stále so sebou všade vložky, poprípadne som si ich preistotu aj dala, ked som niekam išla, že už už to príde.. No menzes stále neprišiel.. Bola som aj u gynokologa, ale velmi skoro.. Ked mi to meškalo asi týžden a to vidieť nemôže.. Po týždni som varila obed, prišlo mi z tých vôni strašne nevolno, spravili sme test a bol pozitívny.. Test som si robila zhruba, ked som bola v 3, či 4 týždni tehotenstva.. Tieto bolesti pod bruškom a nevolnosti môžu byť len psychika.. Ale ak poradím, tak počkaj ešte potom si sprav test.. Už sú špičkové testy, ktoré ti ukážu hned po 5 - 7 dňoch po sexe, ale ja osobne by som počkala, potom si spravila testik.. poprípadne navštívila gynekologa..
@pavlina156
no ano moze to byt aj psychika este pockam par dnikov
sprav si o par dni dalsi alebo sa stav u doktora a budes mat istotu
ahoj nechcem ta nejak znepokojovat, ale mne menzes teraz meskal 10dni, mam pravidelny 28-dnovy, test bol negativny som isla ku gyn.a zistil mi cystu tak mi pichol inj.ny vyvolanie a do 4dni menzes prisiel.
Ahoj petrina86 chcem sa ta spytat ci sa ti nakoniec tehotenstvo potvrdilo alebo prisla mrcha. Momentalne prezivam presne tvoj pripad.
Ahojte , takze tehu nie som :( skoda , menzes som dostala...mm bol dost sklamany a aj ja ale uz sa opat pokusame ... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petrina86 mozes byt tehu, tie testy nefunguju vzdy spolahlivo. skus si testik za par dni zopakovat s rannym mocom. kym nebudes ma istotu, ze tehu nie si, spravaj sa, akoby si tehu bola-ziadne pitie, rongen a podobne.
otehotnenie zrejme kazda z nas preziva trochu inak, napriklad mna uz v case, ked mi to zacalo meskat, pri namahe dost bolievali lytka-akoby som mala svalovicu.