Menzes mešká 18 dní ale test negatívny

kristinaem
10. dec 2019

Dnes je to 18ty deň čo mi mešká menzes. Pred pár dňami som mala hnedé špinenie ktoré trvalo 3 dni tak som sa rozhodla si dnes urobiť test - predchádzajúce testy vyšli negatívne tak som sa rozhodla , že po tomto špinení si urobím jeden test znova , dnes ráno ktorý ale aj tak vyšiel opäť negatívny. K lekárke som objednaná piatok tak sa zatiaľ obraciam na Vás či máte niektorá s týmto skúsenosti ? S priateľom sa o bábo nesnažíme ale je pravda, že sa ani nechránime. Neviem si vysvetliť prečo mám bolesti ako pred menzesom a pichanie v podbrušku , mala som hnedé špinenie , keď testy ukazujú ,že sú negatívne .. už som začínala byt presvedčená o tom, že som no testy ukazujú niečo iné ...

wivienka111
10. dec 2019

skus mozno test s vacsou citlivostou ale moze to mat aj viac dovod. nebrala si nahodou nejake antibiotika alebo si nemala nejako viac stresu ako obycajne? je pred vianocami, teraz sa vsetci blaznia

brita7777
10. dec 2019

niekedy sa to stava a dovod sa proste nedozvies, nahoda proste...aj mne sa to stalo parkrat..aspon mas cas porozmyslat co keby si bola naozaj vtom a nabuduce uz budes vediet, ze ked nechces dieta treba pouzit ochranu 😀

janikk54
10. dec 2019

je to podla mna uz dost dlha doba. u lekara si nebola? podla mna by si mala ist, aby si nemala nahodou nejake zdravotne problemy

angi07
10. dec 2019

mne v januari meskalo bezdovodne 14 dni ( za tych 20 rokov sa mi toto nikdy nestalo) ...vadili mi vone vsetko mi smrdelo....testy negativne. isla som k doktorovi nic nevidel...bral krv na hcg a po 2 dnoch som dostala MS 🙄 ze co to bolo neviem.nebola som chora nic....nasl.mesiac som dostala MS o 2 tyzdne skor a o.mesiac som uz mala cyklus v poriadku.a v maji som otehotnela 😊😊😊😍

panipanka
10. dec 2019

moze sa to sem tam stat a nemusis ani vediet preco. ale isto by som isla k lekarovi, ze ci sa nahodou neobjavila nejaka cysta alebo nieco 🙂

annamaria4
10. dec 2019

@kristinaem podla mna budes v tom, ked mas take bolesti ako pred menstruaciou a uz ti tak dlho meska. skus mozno test s vyssou citlivostou alebo to nechaj uz na doktorku. potom daj vediet, ako si dopadla, dobre?

danka808
10. dec 2019

Ja by som takto asi nemohla tolko cakat. Podla mna co najskor by si mala navstivit lekara a nie takto riskovat. fakt a daj potom prosim ta vediet, ako si dopadla

jelka21
10. dec 2019

Ja som mala meskanie 2 mesiace, u Dr. vsetko OK, ani vyvolavacku nepichol...doslo to samo...ale ja uz mam 41.

modrykoniicek
10. dec 2019

Ja som mala dostať koncom septembra a prišli až začiatkom novembra.Nakázal mi po 7 dňovej pauze dr. vysadiť HAK.Mesiac som ju nebrala.Ms prišla až po mesiaci aj niečo.Aj to až po druhej vyvolávačke.A teraz mi znovu neprišla :D a dr.sa tiež čuduje lebo moja HAK sa dáva ženám na upravenie cyklu.Ja som mala cyklus vždy pravidelný a teraz mi sám nepríde. :D.A tiež cítim bolesti ale MS nikde.

kristinaem
autor
10. dec 2019

@wivienka111 nemala som ani stres ani som nebrala antibiotiká ani som nebola chorá v poslednej dobe.

kristinaem
autor
10. dec 2019

@brita7777 ja nevravím , že nechcem kľudne aj keby som bola tehotná budem len a len rada 🙂

kristinaem
autor
10. dec 2019

@janikk54 v piatok až idem :/

kristinaem
autor
10. dec 2019

@angi07 ja som mala posledný menzes 24.10. .. nechápem ani ja z čoho to môže byť .. :( uvidím v piatok u lekárky .

kristinaem
autor
10. dec 2019

@annamaria4 dám určite vedieť ako som dopadla , no nechám to už asi na lekárku , nebaví ma už testovať :(

kristinaem
autor
10. dec 2019

@danka808 v piatok som objednaná až :/ ale dám určite vedieť 🙂

kristinaem
autor
10. dec 2019

@jelka21 mňa to najviac mrzí že mám skoro 25 rokov a takto mi vynechal cyklus :/

kristinaem
autor
10. dec 2019

@modrykoniicek ja neberiem HAK. :/

kristinaem
autor
10. dec 2019

Ak by to malo byť tehotenstvo tak keďže posledný menzes som mala 24.10. už by mi to vychádzalo na 7-8 tt. Práve som si prečítala jedno fórum kde ženy písali že ani do 3 mesiaca im test nevyšiel pozitívny a boli tehotné .. a mám inak trochu pocit že mi bruško vybehlo ..

natassha1
10. dec 2019

@kristinaem tak neviem no, to je zvlastna situaciu, viem, ze niektore zeny mavaju napriklad ms normalne aj prve tri styri mesiace tehotenstva. tak zostava si len cakat

1didiana1
11. dec 2019

tazko povedat, no u lekara si nebola?

natalkinmarek
16. dec 2019

Ahojte prosím poraďte už mi 13 meškajú . Včera som si robila test je tam taký slabý duch . No dneska som si robila test a len jedna čiarka . Mám bolesti v podbrušku ako pri menzese a výtok. V stredu som mala výtok a v tom ružové neviete čo to je ? Príklad aj foto
Prvý je dneska
Druhý včera večer

modrykoniicek
16. dec 2019

@natalkinmarek Skús ešte raz ten ružový a testuj tým istým testom.Myslím značkou.Na druhom vidím čiarku.Ale neviem ti povedať či je to naozaj čiarka.Lebo mne také vybehli a nebola som tehotná vieš 🙂 tak skús ešte raz.

natalkinmarek
16. dec 2019

@modrykoniicek dobre ďakujem

miusik2018
16. dec 2019

A ako ste na tom ? Ste tehotná ? Lebo ja to isté , robila som si už 4tý test a stale negatívny 😕

natalkinmarek
17. dec 2019

@miusik2018 no dneska som si robila a negatívny je a mám zltkasty výtok 🙂

karolonakarol
24. jan 2022

Ahojte baby (Prikladám môj kalendár)
Ovu si nesledujem ale snažíme sa o babo, tam kde sú ❤️ Sme sa snažili, muž chodí na sluzobky mimo SK tak sa snažíme len keď je doma. Ms mávam pravidelnú na 27-28dc. Poslednú ms som mala 23.12.
16.1 a 18.1 (25dc a 27dc) som mala taký ružový výtok. Myslela som že rozbiehajúca ms ale do dnes neprišla 6dni.
Robila som už 3 testy a negatívne ale asi ani jeden som nerobila ráno. Ale robila som TOPTEST 2 pružkove a jeden neviem ako sa presne vola, kazetový? Aké máte s nimi skusenosti ? Ale mám naliate prsia, niekedy mi vadi tričko a mám žilky na nich. Ak bola posunutá ovu kedy by som mohla robiť test? Alebo po koľkých dňoch meškania vyšiel vám ? ja viem že prvý deň vyšiel večšine (aj mne tak nejak prvé tehu) ale chcela by som počuť aj skusenosti kedy ste mali negatívne testy a boli ste tehu. Nemám žiadnu infekciu, zapáchajúci výtok ani nič podobne. Ďakujem

natalkinmarek
27. jan 2022

@karolonakarol ahoj najlepšie test je digitálny je drahší stojí okolo 8-9€ ale ukaze ti hneď . Mne teraz meškali 3 dni urobili som si digi test a hneď ukazovalo že som tehotná a 2-3tyzdne od odplodnenia. Takze ti Radim radšej si doplat a uvidis 🙂

karolonakarol
27. jan 2022

@natalkinmarek hej plánujem, kúpiť. Len ako som písala že 25 a 27dc som mala spinenie a že sa náhodou ovu posunula a mohla byt vtedy. A včera v noci má raz tak pichlo v podbrušku že som sa asi pol hodinu čudovala a potom som to skúsila vyhľadať a našla som že jedna pani sa na to na presne toto zobudila a šlo o uhniezdenie. Tak chcem počkať ešte aspoň 3 dni a nechcem hneď testovat 😅 ak to náhodou bolo ono, lebo aj časovo by to vychadzalo lebo od toho 27dc by to bolo akurát 9dni. Uvidíme, čakáme, dúfame

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre