Menzes a možné tehotenstvo

luciagdt86
11. apr 2014

chcem sa spýtať na názor, či niektorá z vás mala mezes a predsa bola tehotná? Ja som mala pocit, že tentokrát to už vyšlo...od ovulky som mala pichanie v podbrušku, citlivé prsia, teplota stále nad 37 a predsa som dostala. Normálne mávam 5-6dní, no teraz som mala 2 dni mierne krvácanie a dnes už len niečo ako silnejšie špinenie... mohla by som byť aj tak tehotná? Stalo sa to niektorej z vás??? Ďakujem za rady...

cerez
11. apr 2014

Ja som špinila a jeden deň som mierne krvácala a bola som tehotná. Treba zájsť za lekárom.

tinkaro
11. apr 2014

Urob si tehotensky test, mozes byt tehotna ak nedoslo k potratu 😉 a zmeraj si teplotu ci je stale poovulacna 🙂

vincp
11. apr 2014

@luciagdt86 ja som dostala menzes o den neskor ako zvycajne a trval tri dni...nie pat a bola som v druhom tyzdni. Mohlo ist o uhniezdovanie ale vtedy som tomu nevenovala pozornost. Test som si robila o mesiac, ked mi znovu meskal menzes a uz osem mesiacov ziadny neprišiel. Ked som videla // skoro som prehltla zubnu kefku ;). Drzim palce ;)

simata
11. apr 2014

Tak ja som mala prvé dva mesiace menzes a to uz som bola tehotna..ak mozem poradit najlepsi tehotak je RAPID ved za vyskusanie nic nedas...🙂)))

luciagdt86
autor
11. apr 2014

@cerez
@tinkaro
@vincp
@simata Ďakujem, babenky, za rady. Ešte počkám s tým testom, ako bude pokračovať menzes... dnes som len špinila a poobede troška krvi ako 2€ minca... tak uvidím, či niečo nebude do rána a zajtra... ak nie, budem vedieť, že ms bola len 2 dni a budem sa tým zaoberať... A kedy vám ukázal tehotenský test pozitív, keď ste krvácali...na ktorý deň?

vincp
11. apr 2014

@luciagdt86 mne uz meskal jeden deň a uz som robila test ;)

cerez
11. apr 2014

@luciagdt86 U mňa to bolo komplikované. Mne od menštruácie ešte dva týždne neukázalo tehotenstvo. Všetko som mala tak divne poposúvané. Asi som otehotnela na konci ovulácie. Nie sme všetky knižkové. Pri druhom dieťati sa mi tehotenstvo ukázalo 2 dni pred menštruáciou. Vidíš, jedna žena, dve odlišné gravidity a ukazovateľ tehotenstva. Držím ti palčeky, nech sa tešíš z tehotenstva. Potom sa podeľ o radosť. 🙂

luciagdt86
autor
11. apr 2014

@vincp Mne práveže nemeškal...keby áno, tiež by som robila... Mne práve prišiel 2 dni skôr a trval tiež len 2 dni a dnes len špinenie.

luciagdt86
autor
11. apr 2014

@cerez Ach, kiežby si mala pravdu. Dúfam, že sa bude o čo podeliť... 🙂

zuzka1.
11. apr 2014

@luciagdt86 ano mne v novembri, aj tento cyklus, otehotniem pred menzesom alebo tesne po. nebola si u lekarky? u mna to konci spontannym potratom, bolo by lepsie ist k dr

luciagdt86
autor
11. apr 2014

@zuzka1. ZAtiaľ som nebola. Neprikladala som tomu vážnosť. Len dnes, keďže menzes bol len 2 dni a dnes počas dňa už nie... tak neviem... uvidím zajtra...

vincp
11. apr 2014

@luciagdt86 bolo by lepšie ísť k dr ale keďže je zajtra víkend, spravila by som si test - ak si aspoň 12 dní po dni ,, D,,

simata
12. apr 2014

@luciagdt86 ja osobne by som napriek všetkému to predsa len skusila s tým testom, poprípade doktorom keď to máš takéto tak....držím palčeky a daj vedieť ako to dopadlo.....

luciagdt86
autor
12. apr 2014

@vincp
@simata Presvedčili ste ma, babenky. Zajtra to skúsim s ranným a urobím test. Len sa hrozne bojím toho sklamania... lebo aj keď viem, že šanca je malá, nakoľko ms bol, aj keď krátky, predsa len sa pýtam: "čo ak predsa?" Zajtra otestujem a dám vedieť... ďakujem za povzbudenia... 🙂

vincp
12. apr 2014

@luciagdt86 poznam tie pochybnosti ; ( ale ja som ms mala a drobec mal dva tyzdne. Budem drzat silno paluxy ;)))))

luciagdt86
autor
14. apr 2014

@vincp Ďakujem...no test vyšiel negatívne... takže neviem, čo sa deje... možno len zblbnutá ms. Skúsime opäť o mesiac...

vincp
14. apr 2014

@luciagdt86 nexcem to nafukovat , ale prvy spm mala negat aj ja a tehotna som bola ;)

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@vincp Neviem... veď ak tam je, tak snáď dá o sebe vedieť. 🙂 Ale skôr nie ako áno... Ďakujem každopádne za povzbudenie.

vincp
15. apr 2014

@luciagdt86 neskusis este o par dni test?

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@vincp Ja neviem.... veď to je už nejaký 33DC, takže to by už určite ukázalo... zase len budem čakať a bude ďalšie sklamanie...

majuska2125
15. apr 2014

ahoj, ja mám to isté... ja krvácam 7 dní, ale teraz som len 4... testy pozitívne... šla som k lekárovi, lebo som sa zľakla toho kvácania... lekár povedal, že to bol spontánny potrat, posielali ma po vyšetreniach, ale na sone nič neni vidieť... ale Hcg mi stále stúpa, síce malé hodnoty, ale na tento začiatok by to sedelo... už bol lekár zúfalý, idem tam o 2-3 týždne na kontrolu že či to bol potrat alebo som tehotná... choď aj ty na krv, aby ti zistili že čo... držím palce... ja si už nemyslím nič o tomot, vystresovali ma, že pôjdem na laparoskopiu a nakoniec, že netreba...

vincp
15. apr 2014

@luciagdt86 drzim palce ;)

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@vincp Ďakujem veľmi pekne... uvidíme, čo prinesie budúcnosť... 🙂

luciagdt86
autor
15. apr 2014

@majuska2125 Keď už sa to má stať, tak je fakt najlepšie, keď je to spontánne, lebo aj keď je to len laparoskopia, predsa len je to zásah do organizmu. Držím palce, aby to bol len planý poplach a aby si bola tehu... 🙂 Drž sa! 🙂

dudenka
15. apr 2014

@luciagdt86 Ahoj, ja som mala tiez podobny problem. Pred troma tyzdnami som mala 2 dnovu menstruaciu, slabu, ktora u mna nie je zvykom, kedze bezne mavam 6-7 dni. Az teraz takmer 3 tyzdne po divnej menstruacii mi vysiel pozitivny test. Predtym stale len negativny, takze dost neskoro ale predsa, no divne.....

vincp
15. apr 2014

@luciagdt86 hlavne nam daj vedieť

luciagdt86
autor
16. apr 2014

@dudenka Jeej, tak to gratulujem a kiežby sa to aj mne prihodilo. A mala si aj nejaké príznaky?

luciagdt86
autor
16. apr 2014

@vincp Určite áno. Veď s takou veľkou vecou sa človek musí pochváliť. 🙂

dudenka
16. apr 2014

@luciagdt86 Dakujem. Co sa tyka priznakov, tak iba to, ze ma kazdy den obcas picha v lavom boku. A teraz v poslednom case sa mi niekedy zakruti hlava, asi mam nizsi tlak. Inak som si nevsimla nic, nie je mi zle, ani nemam bolave prsia, asi sa to u kazdej zeny prejavuje nejako inak. Drzim prsty aby sa to coskoro podarilo aj tebe :o).

dudenka
16. apr 2014

@luciagdt86 no a este som zabudla, tiez som mala par dni teplotu nad 37, to je vsetko....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre