Menzes a kŕčok

11. máj 2022

Ahojte, v nedeľu večer som zacítila veľmi silné pichnutie v podbrušku, v pondelok ráno som mala pár kvapiek krvi na intimke. Do dnešného rána nič a začala mi dnes ms (o deň skôr) je zatiaľ slabšia ako býva, len čistá krv, intenzívna bolesť podbruška bola asi 2 hodiny. Avšak minulý mesiac som začala s kontrolou krčka a pred ms a v deň ms som mala krcok dole a tvrdý, dnes aj včera stále mäkký a troška vyššie. Mení sa takto kŕčok každým cyklom? veľa žien si túto metódu vychvalovalo popri dodržiavaní hygienickych štandardov, samozrejme. Nedávno bola preventívka a podľa gyn všetko ok. Ďakujem

domka222
11. máj 2022

Ach🤦‍♀️normálne čakám, kedy si začnete kupovať soná a sledovať sa nimi

autor
11. máj 2022

@domka222 dobre 🙂

oli2782
11. máj 2022

Krčok pri tehu má byť vraj dole a tvrdý 😊 ale neviem isto, to som len čítala

autor
11. máj 2022

@oli2782 ďakujem, mňa len zaujíma či môže byť každý cyklus iný

srdiecko99
12. máj 2022

Dobrý den prajem ano da sa to ale ako to opisujete pojde asi o tehtonstvo takto som tp zistila ja teraz ked ma prist ms tak sa priblizi k vchpdu a jr ako keby trocha otvoreny a ked je hlbdie schovany nizko je to tehotenstvo

autor
12. máj 2022

@srdiecko99 ďakujem za odpoveď, len ja už mám druhý deň ms, včera normálna klasická, dnes len slabá, nedávam tehotenstvu veľmi šancu kvôli tej menštruácii. Skôr ma prekvapil ten kŕčok že bol tentokrát iný a napriek tomu prišla menštruácia

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre