Ahojte.. trošku som v šoku tak budem písať ako tatar možno..ide o to že sme mali a manželom pred dvoma mesiacmi nechránený styk kde sa manžel do mňa spravil 5 dni na to som dostala na ( ktorou mávam dosť nepravidelné) bolesti minimálne a trvala cca 2.5 dňa čo mne bežné trvá 5-6 neriešila som lenže ďalšia ms už neprišla čakal som týždeň dva tak som urobila test a tam dve čiarky
. utekala som k dr ktorý potvrdil že som tehotná ako nechapem potom tu ms..doki vravel že sa to stáva že aj tak .stalo sa to niektorej z vás?
To je úplne normálne už ti mohlo napovedať to že si mala ms 2,5 dňa 🤷
@nika_mihoo fakt ma toto nenapadlo mala som vtedy aj črevnú chrípku tak som myslela že kôli tomu
Mojej sestre, ale tá to mala ešte viac vyšperkované 😁 prvé tri mesiace mala normálny menzes.. čiže áno, môže sa to stať..
Bude dobre ☺️ deti sú radosť 😉 a gratulujem
@martinafilip test som si robila 3x lebo som nechápala
Je to relativne bezne, nie je na tom nic na nepochopenie ;)
Ja som pri prvom tak mala. Normal ms druha neprisla a ked som zistila ze meska a isla som k dr tak zrazu som bola medzi 12-13tt
Existuje aj ovulačné krvácanie...
A v ktorom tt si teraz?
Kolegyna mala tri mesiace, ja podobne ako ty - raz, no test som si spravila uz hned, ako mi tak rychlo ms skoncila,pretoze som vedela, ako to bolo s kolegynou. A vam blahozelam, bude to radost 🙂
@julka188 koľko trvala ms.? A tiež prišla tak krátko po styku?
Mne ano, mala som 2mes normalme ms aj s bolestami , až ked som bola koncom 3mes som sa dozvedela že som tehotna
@ildiko36 a doktor to vysvetlil ako?
Že sa to stava, a ja som to neriesila bola som v šoku, ale som sa tešila, to bolo pred 20rokmi, dcera už ma 21r
My sme babo planovali, takze styk bol casty. Menzes zacal vtedy, ked mal. Krvacalo som slavy dva dni - akokeby sa to nie a nie rozbehnut, potom uz nic, bez vytoku Zvycajne som inak krvacala cca 7dni,tak som sa testovala a bolo to jasne. Kolegyna mi vsak vravela, ze ona mala klasicku patdnovu silnu menstruaciu ako vzdy, potom vsak vynechala, no a podla sona lekar zistil, ze uz he cca v 14 tyzdni.
nie je to až taká rarita, tiež som to tak mala a nie len 2,5 dňa, ale normálne, dieťa zdravé.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne nie, ale často má žena menzes aj, keď je tehotná prvé mesiace