Menzes a dve čiarky na teste

13. apr 2022

Ahojte.. trošku som v šoku tak budem písať ako tatar možno..ide o to že sme mali a manželom pred dvoma mesiacmi nechránený styk kde sa manžel do mňa spravil 5 dni na to som dostala na ( ktorou mávam dosť nepravidelné) bolesti minimálne a trvala cca 2.5 dňa čo mne bežné trvá 5-6 neriešila som lenže ďalšia ms už neprišla čakal som týždeň dva tak som urobila test a tam dve čiarky
. utekala som k dr ktorý potvrdil že som tehotná ako nechapem potom tu ms..doki vravel že sa to stáva že aj tak .stalo sa to niektorej z vás?

luccija
13. apr 2022

Mne nie, ale často má žena menzes aj, keď je tehotná prvé mesiace

nika_mihoo
13. apr 2022

To je úplne normálne už ti mohlo napovedať to že si mala ms 2,5 dňa 🤷

autor
13. apr 2022

@nika_mihoo fakt ma toto nenapadlo mala som vtedy aj črevnú chrípku tak som myslela že kôli tomu

martinafilip
13. apr 2022

Mojej sestre, ale tá to mala ešte viac vyšperkované 😁 prvé tri mesiace mala normálny menzes.. čiže áno, môže sa to stať..

nika_mihoo
13. apr 2022

Bude dobre ☺️ deti sú radosť 😉 a gratulujem

autor
13. apr 2022

@martinafilip test som si robila 3x lebo som nechápala

nafka0483
13. apr 2022

Je to relativne bezne, nie je na tom nic na nepochopenie ;)

mima1
13. apr 2022

Ja som pri prvom tak mala. Normal ms druha neprisla a ked som zistila ze meska a isla som k dr tak zrazu som bola medzi 12-13tt

dzeejn
13. apr 2022

Existuje aj ovulačné krvácanie...

elenita
13. apr 2022

A v ktorom tt si teraz?

julka188
13. apr 2022

Kolegyna mala tri mesiace, ja podobne ako ty - raz, no test som si spravila uz hned, ako mi tak rychlo ms skoncila,pretoze som vedela, ako to bolo s kolegynou. A vam blahozelam, bude to radost 🙂

autor
13. apr 2022

@julka188 koľko trvala ms.? A tiež prišla tak krátko po styku?

ildiko36
13. apr 2022

Mne ano, mala som 2mes normalme ms aj s bolestami , až ked som bola koncom 3mes som sa dozvedela že som tehotna

autor
13. apr 2022

@ildiko36 a doktor to vysvetlil ako?

ildiko36
13. apr 2022

Že sa to stava, a ja som to neriesila bola som v šoku, ale som sa tešila, to bolo pred 20rokmi, dcera už ma 21r

julka188
13. apr 2022

My sme babo planovali, takze styk bol casty. Menzes zacal vtedy, ked mal. Krvacalo som slavy dva dni - akokeby sa to nie a nie rozbehnut, potom uz nic, bez vytoku Zvycajne som inak krvacala cca 7dni,tak som sa testovala a bolo to jasne. Kolegyna mi vsak vravela, ze ona mala klasicku patdnovu silnu menstruaciu ako vzdy, potom vsak vynechala, no a podla sona lekar zistil, ze uz he cca v 14 tyzdni.

elizabet173
14. apr 2022

nie je to až taká rarita, tiež som to tak mala a nie len 2,5 dňa, ale normálne, dieťa zdravé.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre