Menzes mi mešká dva dni ,bazalnu teplotu mám na 36,5.
Prešli dva týždne od sexu. Vytoky mám ako vodu ale málo.
Je možné že som v tom ?
bazalna teplota sa neurcuje len pri ovulacii?
@hacula1816 BT predsa meriaš počas celého cyklu a podľa grafu si určíš ovuláciu, príchod MS, IP, tehotenstvo.
je mozne,ze este nebola ani ovulacia, ked je taka nizka teplota, preto menzes nie je.
@pet888 nie je ovulácia po menzes?
A merias cely cyklus? Ak mas termin MS a MS nikde, tak tato teplota by nasvedcovala, ze uz teplota klesla a menzes pride. A je to bazalna teplota? Ci telesna zmerana len tak hocijako a hocikde?
Nie je jednoduchšie si spraviť test, ktorý ma lepšiu výpovednú hodnotu? 🤷🏼♀️
@nevenka bazalna teplota
@evka_21 bojím sa 🤐
🤦🏼♀️ dobre... Tak sa boj
@nevenka v ústach, ráno pri prebudení
podľa toho výtoku môžeš mať ešte len teraz ovuláciu
@nimika je taky žltý vodnatý
Neviem, podla BT to tehotenstvo asi nebude. Pri meskani je najistejsi test.
Vsak ano,preto vravim,ze ked nie je menzes a nizka bazalna,tak mozno este ovu nebola.A ked ovu nebola,nie je menzes🤷🏻♀️
@zuzanockamt bazalna teplota ako jedno číslo (36.5) nevypovedá vôbec o ničom. Píšeš, že bt tomu nenasvedčuje, ale to nemôžeš z jednej hodnoty vedieť. Každá žena má inú úroveň bt a rozhodujúci je priebeh krivky, rozdiely, čiže relatívna hodnota, nie absolútna (konkrétne jedno číslo).
@any_soj Mne je to úplne jasné. A neviem, prečo si označila len mňa, keď podobnú odpoveď poskytli aj iné užívateľky.
@zuzanockamt 🙂 👍 lebo si bola prvá, najprv som odpísala až potom čítala ďalej.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
BT tomu nenasvedčuje.