Menštryácia pozitívny test a krvná zrazenina.

domi1919
1. mar 2020

Ahojte babule píšem o5 stala sa mi neprijemná vec,všetky testy vychádzali pozitivne ,no dnes sa mi spustil menzes ale spravila som si test a vyšiel 2× pozitivny a mala som takú 3 cm zrazeninu je to zlé ? ja už som s psychikou mimo

ancovicka21a
1. mar 2020

bez na pohotovost aj s testami

domi1919
autor
1. mar 2020

@ancovicka21a bola som v noci aj zenska mi povedala ze mam zvacsenu sliznicu ze tam plod je ale aj nemusi byt ... a vcera som bola na pohotovosti a povedal mi ze krv alebo menzes je normalny ale ja mam strach ... nezobrali mi ani krv ani nic... ja nechcem o to prist ak to tam aj je

dian1297
1. mar 2020

@domi1919 aj moja mama napr mala menzes aj 4 mesiace aj keď bola už tehotná a tiež mala zrazeniny. Bež preisototu k svojej

domi1919
autor
1. mar 2020

@dian1297 neviete do kolkatej beru krv u zenskej ?

mogaa
1. mar 2020

@domi1919 zbytočne panikáriš.....ak aj si tehu v prvom trimestri o to môžeš kedykoľvek prísť....jednoducho ak sa to má udržať, tak sa to udrží ak nie tak to odíde....veľa žien je aj tehotných a ani o tom nevie, keďže sa tak nesleduje.....načo chceš ísť k ženskej? budeš niečo robiť inak ak ti povie že si tehotná? veď stačí pár dní počkať a test zopakovať....

wejuska7910
1. mar 2020

Dr ti nedala ani len duphaston alebo nieco?ostava ti len cakat ako sa to vyvinie,testy mas asi zbytocne lebo hcg budes mat stale v krvi.drzim palce

dian1297
1. mar 2020

@domi1919 väčšinou ráno sa berie krv ale už sa mi stalo že mi zobral okolo obeda

domi1919
autor
1. mar 2020

@mogaa povedala mi len ze mam zvacsenu sliznicu a testy mi aj napriek tomu ze som dostala tak mam pozitivne

domi1919
autor
1. mar 2020

@wejuska7910 nic mi nedala som smutna uplne

wejuska7910
1. mar 2020

@domi1919 neostava ti nic len cakat,testy pozitivne budes mat,lebo mas hcg v tele. Aky je dalsi postup?mas ist ku svojej dr na kontrolu?

domi1919
autor
1. mar 2020

@wejuska7910 bola som vcera na pohotovosti a dali mi papier kde mi napisali ze aby mi zobrali bhcg ,nikdy som predtym toto nemala ze by mi meskal menzes a test pozitivny vzdy som mala negativne a zrazu toto a este aj pocas menstruacie mi vysli pozitivne a nezoslabuju mi ani testy nic ,zajtra chcem ist na krv nech viem co sa deje a preco sa to deje

martuska313
1. mar 2020

@domi1919 mali by Ti aspon duphaston dať. Len buď v kľude, stres tomu neprospieva. Drzim prsty🙏

mogaa
1. mar 2020

@domi1919 a čo čakáš že ti mala dať? veď aj keď si tehotná, môžeš mať menštruáciu.....uvedom si že jedno je menštruácia a iné je krvácanie...krvácanie je skôr špinenie a nie stále a menštruáciu poznáš.....nie je nič nezvyčajné ak má žena v prvých mesiacoch menštruáciu....naozaj zbytočne panikáriš....

topasitta
1. mar 2020

@domi1919 daj si zobrat krv na hcg obden, ci stupa a ako. Bud u dr alebo ako samoplatca za 11e. Tak budes vediet na com si. Ja by som teda nevedela byt kludna, ked mam pozitivne testy a pritom krvacam. Moze to dopadnut aj ok, ale skor tam vidim komplikaciu, lepsie je riesit to vcas, napr ak je to mimomaternicove alebo hematom. Maximum co mozes spravit, je kludovy rezim.
Drzim palce, nech to dobre dopadne😘. V pripade dalsieho tehotenstva by som hladala taku dr, co bude spolupracovat, a nebude to brat stylom, ze vela zien potrati ani o tom nevie,alebo ze netreba si robit testy atd. To v tejto dobe povie asi len zena, co otehotnie nechcene, nahodou alebo na prvy sup. Zial, nie kazdy ma to stastie a trochu empatie by im nezaskodilo.

domi1919
autor
1. mar 2020

@martuska313 dakujem velmi ❤

domi1919
autor
1. mar 2020

@mogaa Snažím sa byť kludna a ďakujem tiež

domi1919
autor
1. mar 2020

@topasitta ako ja si dam zobrat krv a odidem od nej lebo ona je fakt hrozna zenska -,- by ste ju krompacom drbli ,verim ze to dobre dopadne snazim sa byt kludna

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre