Čo môžu znamenať menštruačné bolesti podbruška už 4-5 dní po ovulácii? Mohlo sa nám zadariť, čo myslíte?
Ja to mam podobne na 3-4 den od ovu ma strasne zacalo pichat na pravej strane, ale tak ze chvilku pichlo a potom preslo, najprv som si myslela ze si to nahovaram a chyta ma slepak 😃😃 ale nadranom sa to zapakovalo, ze som sa nato zobudila a prsia mam nafuknute uz od 3dpo...tak neviem uz sa nesnazim nato zmotavat, lebo tolkokrat co som mala priznaky a nic 😂 uz nam ostava len cakat do ms, inak si nepomozeme 😃
@nika1930 mne to pobolievanie trvalo naozaj len tie 2 dni ako som písala, a odvtedy nič, ani PMs - už o tomto čase cca 5 dní pred MS mávam prsia o veľkosti balónov, kríže bolia, podbruško tiež a zatiaľ nič. Ale na druhej strane tento mesiac riešim same iné veci len nie to, či môžem byť tehu, ani mi to asi nevyhovuje v tomto cykle (kvôli nervom, ktoré mám).
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ani sám pán božko netuší