Ahojte, mali ste menštruačné bolesti podbruška na začiatku tehotenstva? Resp. po zistení, alebo ešte pred testovaním?
Tehotná by som mohla byť, je na to dôvod. Ale neviem, či má význam kupovať test keď ma bolí podbruško dosť. Prsia vôbec. Občas nevoľno. Kríže sa občas tiež ozvú. Jediné, čo je iné ako pred MS je, že nejak viac si uvedomujem vôňu, zápach nejakých vecí.
Ďakujem za názor
Tri dni pred očakávanou menštruáciou som mala silnejšie bolesti v podbrušku a celý deň som len preležala, vravela som si, že tento mesiac to príde asi skôr. Boleli ma síce aj prsia ešte skôr, ako podbruško a ako zvyčajne, ale stále som si vravela, že jednoducho menštruácia príde asi o pár dní skôr. A bola som pažravá v deň, keď ma bolelo podbruško, to ma síce prekvapilo, lebo som už taký stav dlho nezažila, no stále som čakala menštruáciu, veď telo nemusí fungovať každý mesiac rovnako. V deň očakávanej menštruácie som si spravila posledný test, ktorý som našla v šuflíku. A bol krásne pozitívny. Takže moje telo sa do poslednej chvíle so mnou zahrávalo a nechcelo nič prezradiť 🙂 Zápach, vône a nevoľnosti prišli asi až o týždeň neskôr.
Áno, priznaky sú veľmi podobné tým pred menštruačným.Kludne ta brucho môže bolieť, lebo sa ukladá oplodnene vajíčko,moze to byť aj také pichnutie, či ťahanie v podbrušku. Čiže v každom prípade si urob test a uvidíš, veď tým nič nestratís.
Ahoj áno môžeš a napr. Mňa prsia začali bolieť až 1 deň po meškani menštruácie a mala som strašnú chuť v ústach a bolenie vaječníkov ešte pred MS ako keby mala prísť a neprišla. A o pálení záhy a stálom močení ani nehovorím.
Pri prvom som mala v deň očakávanej menštruácie bolesti presne také isté ako keď má prísť. Pri druhom vôbec. Takže môže aj nemusí to byť znak tehotenstva. Pri prvom keď ma tak bolelo brucho jak na MS, tak som si dokonca aj vložku dala, že uuurčite každú chvíľu dostanem 😀
Ahojte, ja som mala podobne priznaky cez tyzden, v podbrusku ma dva dni strasne bole aj ako keby vcely som v nom mala, na wcko som chodila pomerne dost casto ako obvykle, potom dva dni som nemohla ist na velku stolicu a vcera som mala zas hnacku aj vcera rano mi prislo dost nevolno, bola som tiez malatna, dnes je to celkom ok. S partnerom sme mali pohlavny styk 8.3 podla MS kalendara mi vychadzalo ze je to den pred ovu, kedze plodne a nepoldne dni si nesledujem vobec, dnes som si robila test ale vysiel negativny co som aj predpokladala kedze je to este asi skoro a MS mam dostat 23.3, myslite ze moze to byt tehotenstvo?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mala som.. este aj par dni po pozitivnom testovani 😉