ahojte, budem rada, ak mi niektora z vas, skusenejsich, poradi 🙂 Dnes mam dostat ms, posledne 4 dni mam menstruacne bolesti, stale mam pocit, ze uz to ide, ale je to len priesvitny vytok. Doteraz vzdy den dva pred ms par kvapiek krvi a vedela som ze pride ms, bolesti mavam az ked sa spusti menstruacia, cize je to pre mna nove. Dnes som si vsimla, ze vytok zacal byt riadne natahovaci, priesvitny az mliecny, mam nejaku divnu horku chut v ustach. Spravila som si rano pepino test, viem ze falosne duchuje, preto som si pred hodinou spravila este dr.max, nieco slabe tam vidim, ale radsej zopakujem z prveho ranneho. Co si o tom celom myslite? Pytam sa hlavne na ten hlien a ci by som mohla mat take testy v den ms, ci ste nakoniec boli tehotne. Dakujem
Slabe ciarky tam su teoreticky tehotna si. O 2 dni si sprav test z rnneho mocu znova. Ciarka musi byt silnejsia. Ak bude tk si pogratuluj 🙂 Taky mokry pocit a hlien ako vajecny bielok je na zaciatku tehotenstva normalny 🙂
@7kikuska7 ahoj, pepino bol z prveho ranneho, len nedavno som ho fotila tak uz dost vyschol, ale bolo to pekne vidiet, len kedze vsetci tvrdia ze duchuje, neberiem ho az tak vazne, skusim dr. max zajtra z prveho ranneho 🙂
Ja tam čiarky vidím 🙂
Hlien je irelevantny, ale testy vyzeraju slubne, kedze na oboch sa nieco crta.
@gertys @mamamasama @pondelok01 dakujem krasne za povzbudive slova 🙂 urcite skusim test znova, ten hlien, jasne to sa meni a pokial nie su problemy, tak je to jedno, to bol len taky moj postreh, ze som si ho dnes vsimla
Alebo clearblue digitálny skus ten mi ukázal 2x aj keď na normálnom 10tkovom bola slabá čiarka.
@7kikuska7 chcem skusit ak nepride menstruacia okolo stredy piatka, neviem presne kedy bola ovulacia, tak radsej pockam, ale stale mam take krce, akoby uz prisla a zatial nic, no som zvedava co z tohto bude, prvykrat by som bola tehotna ak sa teda podarilo 🙂
Áno ono test ma zmyslel až keď mešká 5-7 dní vtedy je už validny. Ja tiež deti ešte nemám, takže dúfam, že do tretice sa to podarí a tebe držím palce😊. Daj potom vedieť ako si dopadla 🙂
@7kikuska7 dakujem, drzim aj tebe palce 🙂 uz som objednala clearblue digital, lebo dnes som skusila druhy dr.max ale minimalny rozdiel oproti vcerajsku, nevydrzala som do zajtra :D tak skusim v priebehu tyzdna digitalny 🙂 ty teraz cakas na termin ms? alebo uz ti meska? 🙂
Ja mam práve 2dc, minulý rok vo februári na prvý šup a anembryola, potom sme mali pauzu(zdravotné problémy) a začali sme zas v novembri(no hneď po ovu som mala pozitívny test na covid), január biochemické tehu a od marca sa snažíme , tak snáď cez leto sa zadari 🙂
Ak ti klasicky ukazuje slabucke ciarky tak digi ti uz teraz ukaze 1-2. Tak o tyzden 2-3 🙂
@7kikuska7 drzim palce, verim, ze to je tazke, ked sa tolko snazite, hlavne treba mysliet pozitivne a urcite to pride 🙂
@gertys zeby som ho skusila uz zajtra rano? no dobre teda 🙂 zajtra alebo v stredu rano spravim
Nenabadam ta k tomu aby si to urobila 😀 to zas nie ale z vlastnej skusenosti viem, ze ked ti pruzkovy uz slabucku ciarku ukazuje tak digi to uz zachyti
Ahojte, tak dnes okolo 9 ráno som dostala ms a momentálne už končí, prestala som krvácať, len kúsok na papieri. Skúsim asi testy ešte cez víkend, v júli mám ísť ku gyn. tak nech viem 🙂
Mrzi ma to. Ak by testy boli nahodou biele tak slo o biochemicke
Vidím tam stále ducha.. Ako si dopadla
@kisha769 nebolo to tehotenstvo
Ahojte dievčatá môžem otázku ? ..s priateľom som mala nechráneny pohlavný styk 5.teho marca 7.meho a 15.teho marca .. MS by mala byť 19.3.2023 mám menštruačné bolesti a k tomu extrémne naťahovaci priesvitný výtok čo to môže byť ?...ďakujem za odpoveď
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test bol robený z prvého ranného moču? Niečo tam je, skus o 2 dni a uvidíš, či zosilnie