Menštruácie počas tehotenstva

pet0ra
13. mar 2022

Dobrý deň prosím vás myslíte si že som tehotná keď sme s priateľom mali minulý mesiac 2 dní po menštruácii pohl. styk a spravil to do mňa pretože bábätku sa nebránime a dostala som menštruáciu teraz 11.3 minulý mesiac tiež 11.2 či sa môže stať že som tehotná aj keď som dostala menzes ? Ďakujem

clori
13. mar 2022

@pet0ra je tam velmi nizka pravdepodobnost, ze po takom sexe budes tehotna. ak chces vediet, kedy mas plodne dni, zacni pouzivat ovulacne testy cca od 10. dna cyklu a merat bazalnu teplotu.

pet0ra
autor
13. mar 2022

Ešte sme mali pohl. styk 3.3 ale ukazuje mi v kalendári v aplikácii čo mám že som nemala plodné dní ani 3.3 ani tie dva dní po menštruácii

janai1
13. mar 2022

Nie, nie si tehotná

ls85
13. mar 2022

@janai1 nie. To, ze zena ma normalnu menstruaciu a je uz tehotna je z mojho pohladu nemozne. Moze byt spinenie ( to potom treba nasadit lieky) ale urcite nie klasicke krvacanie ( kde sa odlupuje sliznica maternice a telo sa pripravuje opat na dalsi cyklus)

lulubka28
13. mar 2022

Tak stat sa moze, boli uz aj take pripady, kedy zeny mali menstruaciu aj pocas tehotenstva, ale toto je naozaj velmi malo pravdepodobne. A preco si vlastne myslis, ze by si mohla byt tehotna? Mas nejake priznaky? Sprav si test a budes mat po dileme.

janai1
13. mar 2022

@ls85 co? Prečo to píšeš mne?

ls85
13. mar 2022

@janai1 jaj, prepac, chcela, som autorke.

pet0ra
autor
13. mar 2022

Ja iba tak som sa pýtala preto že na internete som čítala že nejakým ženám sa to tak stalo že mali normálne menštruáciu ako vždy a zistili o pár týždňov/mesiacov že sú tehotné a som si nebola istá či sa to mohla stať aj keď som nemala plodné dní ale to je asi iba v niekoľkých prípadoch toto

bambulienka25
13. mar 2022

@pet0ra kalendár v telefóne musíš nastaviť podľa tvojho reálneho ovu. Ani telefón Ani aplikácia nemôžu vedieť kedy ovuluješ. Pokiaľ si zrelá dospelá osoba tak toto by si mala vedieť. Začni sa testovať s ovu testami a dľa toho ako to vyjde ovu dla toho si nastavíš aj v apke

elizabet173
13. mar 2022

@ls85 mala som krvácanie ako pri normálnej menštruácii, žiadne špinenie, netušila som, že som tehotná, tak som ani k lekárovi nešla, až keď mi začalo byť zle, tak mi svitlo. Je mi jasné, že to menštruácia nebola, ale žiadny rozdiel s ňou nebol.

elizabet173
13. mar 2022

@pet0ra neriaď sa aplikáciou, urob si test, aj keď ja som to tak mala, je to ojedinelé

ls85
13. mar 2022

@elizabet173 a to si krvacala niekolko mesiacov po oplodneni uplne normalne? Myslim, ze si pozorovala na wc ako pri normalnej periode odlupujucu sa sliznicu matetnice? Ako sa plodu pri takomto krvacani podarilo prezit bez podania progesteronu?

elizabet173
13. mar 2022

@ls85 nie, krvácala som takto len prvý mesiac, počas termínu ďalšej menštruácie som krvácala iba trošku, viac menej špinila, ale to už mi bývalo zle. Dieťa zdravé, takmer 4 kg. Bola som tehotná pred vyše 20 rokmi, bez tehotenských a ovulačných testov, ale aj bez zbytočného stresu.

ls85
13. mar 2022

@elizabet173 tak parada, tiez si myslim, ze zbytocne sledovanie a stres tehotenstvo skor oddiali. Zial ked sa dlhsie nedari, chapem, ze sa potom clovek viac sleduje a dufa kazdy mesiac.

simonkaa27
14. mar 2022

a test si si robila? neviem ci som prehliadla tuto info ale pokial si uz dvakrat dostala tak tehotna s vacsou pravdepodobnostou nebudes.

elizabet173
14. mar 2022

@ls85 no my sme dieťa chceli, plánovali, ja som bola sklamaná, že prišla menštruácia, ale zase som nerobila také cavyky, ako kopa žien tu na MK. Druhé sa nedarilo dva roky, ale tiež som sa nepozorovala, viem, čo dokáže psychika.

barborachors
14. mar 2022

@pet0ra ahoj, asi ta nepotesim, ale moja jedna moja znama riadne menstruovala do 5 mesiaca. V 6-tom zistila ze je teho. Ale ona nemala este ani 18.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre