Menštruácia trvala 1 deň a test je pozitívny

domkaw
29. jan 2023

Ahojte baby.
Snažíme sa s partnerom o bábätko. Očakávala som menštruáciu 27.1. Ktorá prišla ale trvala iba jeden deň. Druhý deň skoro vôbec veľmi Slabo.tak som si urobila test a bol pozitivny ale iba ako duch. Potom som pozorovala iba akoby hnedý výtok. Stretli ste sa niektorá stym? Môžem byť naozaj tehotná?

veronikaszabova
29. jan 2023

@domkaw jasne, ze mozes 🙂 vela zien ma menzes v prvych mesiach tehotenstva. Skus o par dni rovnaky test, ci ciarka silnie.

domkaw
autor
29. jan 2023

@veronikaszabova aj ten hnedý výtok ? Určite budem kontaktovať lekárku len kým ma objedná tak … 😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
domkaw
autor
29. jan 2023

@elizabet173 čítala som aj mimomaternicovom. Len som nepokojná.

pabla99
29. jan 2023

@domkaw len toto je opäť pepino test, ktorý robí falošné čiarky :/ ja som mala aj silnejšiu a tehotná som nebola . Byť tebou si spravím spoľahlivejší, každopádne držím palce ☺️

domkaw
autor
29. jan 2023

@pabla99 áno to o teste som počula len mne ide aj o tu menštruáciu divnú skoro žiadnu a miesto toho hnedý výtok. No uvidím.

pabla99
29. jan 2023

@domkaw uvidis sama, nechcem ti brat ilúzie , každopádne treba urobiť ešte iný test, nič nie je stratené ☺️

casillas28
29. jan 2023

@domkaw tehotna byt mozes ..ale aj nemusis..treba si urobit iny test nez pepino a kazdy druhy den sledovat ci ciarka silnie..pri mimomaternicovom silnie ponalicky lebo hcg stupa pomaly vacsinou...a vtedy mozes aj spinit...nuz uvidis podla testu 🙂 drzim palce

haanovajana
29. jan 2023

Ano môžeš byt tehotná,aj ja som to tak mala.

nikavuk
30. jan 2023

@domkaw môžeš byť, sprav si o deň ci dva znova, mozno aj implantacia, Mne nikdy Pepino neduchoval bud tam hcg je alebo nie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre