Dobrý deň. Prišla som si pre radu 🙂
Menštruáciu mávam 7 dni tie posledné 2 dni mám slabé špinenie. Ale tentokrat som už na 4 deň mala slabé špinenie čo sa mi nikdy nestalo,vždy som mala celkom silne krvácanie a prvé dni aj kŕče samozrejme. Pohlavný styk mame s priatelom sice nechránený ale nikdy neprišlo k tomu aby vo mne niečo zanechal. Kedysi som verila na “kvapku lasky”. Dúfam že sa nemám coho obávať 🙂 ďakujem za každú spravu
@janai1 vela ľudí má vysmialo a tvrdilo, že to neni pravda, tak som tomu nedávala nejakú šancu
mozes mat kratsiu menstruaciu a nemusis byt tehotna, mne sa to nedavno stalo, ze miesto 6 dni som mala iba 3 dni a fakt slabu, ten treti den iba spinenie a potom skoncila, nikdy som tak kratku menstruaciu nemala, uz ma zacal pot oblievat, ze sa nam pritrafilo 😀
@viky173 mna tiež oblieva pot už pár dni lebo už si začínam domyslat tak som sa radšej spytala😁
Tak nasa kvapka lasky ma 14 mesiacov🤣
@viky173 dokonca som pred menštruáciu mala špinenie, ale take do hneda ako keď začína mentruacia, ale tiež sa mi to nikdy nestalo a od nej to bolo ešte ďaleko, aj keď gynekologička tvrdila že je všetko v poriadku, stále nerozumiem čo to mohlo byt
Aha, tak to držím palce 👌🏽 https://mamaaja.sk/poradne/poradna-gynekologa/o...
Toľko kvapok behá po svete, radšej si sprav test a keď nechcete dieťa aj sa tak spravajte.
Ja som mala 2x kratke spinenie namiesto menstruacie a 2dievky su z toho. Takze radsej si urob test.
Ja som mala rovnaký poblém a dôvod bol nízka hladina progesterónu
Sprav si test, aby si si bola istá
@ankare kedy to je najlepšie? 🙂 lebo ešte stále mám menštruáciu aj keď veľmi slabú
Ja byť Tebou, robim si test hneď ráno. 🙂
@ankare ďakujem, spravila a je negativny 🙂
Tak máš asi dáku hormonalnu nerovnovahu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kedysi si verila? A čo tvoju vieru zmenilo?