ahojte, chcela som sa opýtať či sa niekomu stalo, že po sexe ste mali normálne menzes (3 mesiace ešte aj silnejší začal byť) ale teraz mi začalo akosi tvrdnúť bruško, ja viem možno je to blbé ale tak tehotná som ešte nebola a nerobila som si zatiaľ ani test žiadny a neviem či mi ešte v 3-4. mesiaci niečo ukazuje (kedže som čitala že tie hormóny sa strácajú časom)... a najnovšie mi začalo strašne hrozne tráviť počujem skoro každý jeden zvuk a do toho aj plynatosť... myslíte, že môžem byť tehotná??? Prosím poraďte Ďakujem...
mozes........ aj ked podla mna pravdepodobne nie si...............zbehni na ultrazvuk ku svojmu gyndoktorovi a budes si uplne na istom...........tehotenske testy by som uz tiez neriesila...
ja som to tak mala...krvacanie este 3 mesiace
a podla coho si myslis, ze si tohotna? lebo plynatost atd..neviem, to mi skor pripada ako porucha travenia....a to si ako vydrzala tri-styri mesiace netestovat? ak si mala podozrenie ze si tehu? 😀
a ako to nakoniec dopadlo?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@hello21 prepac ale ja som z toho nejaka popletena,si tehotna ci nie si?