Menštruácia po pôrode

krandy
7. okt 2021

Ahojte maminy.
Mam takú otázku som rok od porodu stále kojím a menštruáciu som ešte nemala. Lenže už asi týždeň ma pobolieva podbruško väčšinou večer citim aj kríze. Mam taky pocit vždy ako keby mi mala prísť menštruácia ale stále nikde. Skôr mam taký výtok len. Mali ste niečo podobné niektorá? Ako u vás prišla prvá ms?
A co sa toho týka tak s mužom sa nechránimi pri styku. Či mohlo by sa jednať o ďalšie tehu? Babetko ďalšie chceme ale zatiaľ sa nesnažíme naplno.
Ďakujem krásne za odpoveď

mirkaz156
7. okt 2021

@krandy ja som dostala menzes takmer rok od pôrodu a brucho ma bolelo asi 3-4m a bola som veľmi nafúknutá a cítila som sa zle. Potom to prišlo a veľká fyzická úľava to bola pre mňa

didi2102
7. okt 2021

@krandy ja som kojila a keed mal syn 7m dostala som prvý krát,potom až keď mal rok a rovno tehu, druhý krát som tiež dostala keď mala dcéra rok a aj mne sa to teraz prejavovalo bolenim vaječníkov,taká nafuknutost

veroluky
7. okt 2021

@krandy ja som 2 mesiace po pôrode mala iba pár dni špinenie, potom mesiac nič a potom normálne menzes už pravidelne...

jjanulienka
7. okt 2021

Ja som mala minuly mesiac prvý krát od pôrodu čo je už rok a pol... už týždeň meškajú 🤷🏽‍♀️Tiež ma sem tam pobolieva ako by už mali prísť a nič... tehotná kľudne môžeš byt😉

krandy
autor
7. okt 2021

@mirkaz156 ano presne to nafuknutie mam tiež.
Len zato mi je to divne lebo pred tehu ma takto bolelo brucho len v čase ms. A nie týždeň ako teraz a ms nikde.

krandy
autor
7. okt 2021

@jjanulienka a test si si neskusala? Ja som si spravila test.vysiel negatívny, len neviem kolky den cyklu som ani nič tak uz aj nato som myslela ak by náhodou tehu ze este je skoro a test neukáže.
Úplne na začiatku tehotenstva ma tiež pobolievalo podbrusko a kríze som citila.

mirkaz156
7. okt 2021

@krandy aj ja pred tehotenstvom len deň dva pred ms ale po pôrode pred prvou ms to bolo nekonečné 🤦

deti95060810
7. okt 2021

prvú ms som dostala až keď som prestala kojiť...cca po 10 mesiacoch ...

adkalu
7. okt 2021

@krandy Ja som dojcila 18 mesiacov bez cyklu, styk skôr ojedinely, necítila som nič nezvyčajné, akurát, že mi prišlo zle od žalúdka a otehotnela som aj počas dojčenia a bez obnoveného cyklu🤷‍♀️

jjanulienka
8. okt 2021

Neviem načo som sa ozývala, v noci som dostala 😅😅🤦‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre