Ahojte babi chcela bi som sa svami poradit v decembri som porodila chlapceka menstruacia mi trvala do polovici Januara v Februare som ziadnu menstruaciju nemala a potov v Marci som mala menstruaciju 1-4teho a potov v tom istom mesiaci som ju mala zas od 25-28meho teras jee april 22 ..a moja menstruacia mi meska uz a dufam ze tehotna niesom mohli bi ste poradit ci niekto zvas mal nieco rovnake ?????
@evi098 prepac, neda mi to... nebudem riesit pravopis, ale pouzivaj aspon bodky a ciarky, lebo sa to neskutocne zle cita.
A ty si preco na umelom mlieku? 😄😄
@veronikaszabova co po pravopise...ale tu chyba elementarne vzdelanie,v dnesnej dobe internetu si nenastuduje,co ju caka po porode??? Alebo neopyta sa gyndosa??? Boze moj,ja nestracam udiv...
@ibajaanikiny tak vies, kobyla je studna plna zazrakov 😄 kazdy den ta prekvapi minimalne jeden.
@veronikaszabova čo za otázka že prečo je na umelom ? 😁🤔 Tak asi mlieko nemá 😉
@evi098 každý to má ináč po pôrode ja som rodila zaciatkom februára a menštruáciu som nemala ešte a to sme na UM ..
@simonka15513 treba citat poriadne, co napisala ""teras 2mesiace sme na UM""
Mnozne cislo 😂
Ja chapem dovody pitia UM dietatom, ale irituje ma "papame, kakame, bezkame,... Mame 2 zubky, atd..."
@jana2873 Nedávaj, si tu reklamu, je to proti pravidlám. Ja, nepotrebujem kontakt, mám dosť silnú vlastnú intuiciu, podĺa ktorej sa riadim.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Po pôrode nie je menstruacia ale čistky, takze predpokladám že to čo opisuješ do januára sú čistky a nie menstruacia. A nepíšeš napríklad či dojcis. Ak áno, menštruáciu môžeš a nemusíš mat.