Menštruácia po pôrode

evi098
22. apr 2021

Ahojte babi chcela bi som sa svami poradit v decembri som porodila chlapceka menstruacia mi trvala do polovici Januara v Februare som ziadnu menstruaciju nemala a potov v Marci som mala menstruaciju 1-4teho a potov v tom istom mesiaci som ju mala zas od 25-28meho teras jee april 22 ..a moja menstruacia mi meska uz a dufam ze tehotna niesom mohli bi ste poradit ci niekto zvas mal nieco rovnake ?????

cookie29
22. apr 2021

Po pôrode nie je menstruacia ale čistky, takze predpokladám že to čo opisuješ do januára sú čistky a nie menstruacia. A nepíšeš napríklad či dojcis. Ak áno, menštruáciu môžeš a nemusíš mat.

evi098
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evi098
autor
22. apr 2021

@cookie29 dojcila som asi 2mesiace a teras 2mesiace sme na UM

veronikaszabova
22. apr 2021

@evi098 prepac, neda mi to... nebudem riesit pravopis, ale pouzivaj aspon bodky a ciarky, lebo sa to neskutocne zle cita.
A ty si preco na umelom mlieku? 😄😄

ibajaanikiny
22. apr 2021

@veronikaszabova co po pravopise...ale tu chyba elementarne vzdelanie,v dnesnej dobe internetu si nenastuduje,co ju caka po porode??? Alebo neopyta sa gyndosa??? Boze moj,ja nestracam udiv...

veronikaszabova
22. apr 2021

@ibajaanikiny tak vies, kobyla je studna plna zazrakov 😄 kazdy den ta prekvapi minimalne jeden.

simonka15513
22. apr 2021

@veronikaszabova čo za otázka že prečo je na umelom ? 😁🤔 Tak asi mlieko nemá 😉

simonka15513
22. apr 2021

@evi098 každý to má ináč po pôrode ja som rodila zaciatkom februára a menštruáciu som nemala ešte a to sme na UM ..

veronikaszabova
22. apr 2021

@simonka15513 treba citat poriadne, co napisala ""teras 2mesiace sme na UM""
Mnozne cislo 😂

Ja chapem dovody pitia UM dietatom, ale irituje ma "papame, kakame, bezkame,... Mame 2 zubky, atd..."

anna777115
27. aug 2024

@jana2873 Nedávaj, si tu reklamu, je to proti pravidlám. Ja, nepotrebujem kontakt, mám dosť silnú vlastnú intuiciu, podĺa ktorej sa riadim.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre