Zienky, za kolko po kyretazi ste dostali MS??
Ja som vyse 6 tyzdnov po zakroku a ms stale nikde.
Mali sme nechraneny styk ale test bol negativny.. 😈
@dolce_principessa ja som 2 mes po kyrete a stále nič
@natali408 a u dr si bola? Ja pockam asi do 8 tyzdna este ci pride ms
@dolce_principessa áno bola najprv po 6 týždňoch mi povedal že to vyzera ze už dostanem a nič. Potom som bola zas a povedal ze už už by som mala dostať a nič. A neviem ci si dať pichnúť vyvolavacku 😕
Ty si kedy mala kyret? Ja 28. 10.
@natali408 13.11 a uz som aj mala take pobolievanie brucha a krizov a nic, vzdy to prejde
@dolce_principessa ja tiež som mala také pobolievanie. A minuly týždeň mi zrejme prebehla ovulka
@natali408 ja vobec neviem kedy a ci ovulacia bola.. :D mali sme nechraneny styk na 26 den po kyrete.. Ale tak testy mam negativne, predpokladam ze teda tehotna niesom. No hadam nam coskoro pride ms 🙂
Ahoj dnes mi konečne prišiel menzes po 2 mesiacoch.
@natali408 ja stale nic, 7 tyzdnov po zakroku ale tak hadam pride aj mne coskoro, 😂
@dolce_principessa neboj príde urcite 😊
@natali408 no to dufam ze to nebude nic vazne a pride.. Dam vediet potom, 😼
@natali408 Ahoj tak hlasim ms, ale dost slaba tak neviem co to je..skor sa to podoba spineniu😄
Chcem sa opítat som asi mesiac po kyrete na začiatku som mala len trocha take špinenie ale teraz mi prišli take kramy že zo mňa vali krv stale aj take hrudy až a už to trvá 8 deň ... nestačim vložky vymieňať... nestretli ste sa s niečim podobnym?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dolce_principessa zase ty? Bola si po 2 týždňoch po zákroku na usg? Ak áno a bolo vsetko "prazdne" tak menzes pride. Ale ak si mala nechránený sex, tak sa mozes tesit aj na // 😜