Menštruácia nikde a test negatívny

14. apr 2022

Ahojte
Snažíme sa o dieťa a na 13 deň po odsledovanej ovulácií som si spravila test - negatívny. Včera na 14 dpo som si už nerobila, keďže som čakala na MS. Neprišla ešte ale dnes som si tiež nespravila test keďže mešká len 1 deň a na 13dpo bol negat.
Približne na 10-11dpo som mala dosť bolesti v podbruško a citlivé prsia, myslela som si, že mi dokonca prídu skôr.
Uvažujem, či to nemohlo byť uhniezdovanie a test mi na 13 dpo hcg ešte nezachytil.
Aký máte názor?
Viem, že deň meškania neznamená nič a negatívny test neveští nič dobré, ale snáď mi dáte ešte nádej😕..

majamat
14. apr 2022

takto dlho od ovulacie by tam mal byt aspon duch, zrejme to envyslo.

co sa tyka ms - 1 den sa za meskanie nepovazuje, ja neviem akym zazrakom amju neiktore zeny udajne ms presne na konkretny den,a le ja ked som mala 28dnovy cyklus, tak sa to hybalo medzi 27-28dni, vynimocne este aj inak. cyklus nemusi byt presny na den.

janetinka27
14. apr 2022

este pockaj, test moze ukazat aj neskor. zavisi od uhniezdenia a kazdej zene stupa hcg inak, tiez zavisi od podmienok testovania aj od testu samotneho. jeden den vsak naozaj nic neznamena 🙂 drzim palce 🙂

autor
14. apr 2022

Ďakujem za názor baby🙂 Zatiaľ sa na ms necítim. 10-11 som mala tie dosť silné krče v noci a prsia ma boleli veľmi, to som si myslela že dostanem ale odvtedy nič len taký mliečný výtok ale nie lepkavý ako pred ms skôr taký vlhký

lavinis
14. apr 2022

Mozno psychika, preto meska

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre