Menštruácia neprišla, tehotenský test už je negatívny

3. nov 2020

Stalo sa vam ze by ste mali den pred dostanim menstruacie slabo pozitivny tehu test a v den ked ste mali dostat menstruaciu bol test negativny a menstruacia nikde? Moze to byt tehotenstvo ci uz nie je sanca? Vdaka.

diaalex
3. nov 2020

Môže byt že sa ti ms spustí a bolo to biochemické

autor
3. nov 2020

@diaalex Stalo sa mi to uz tretikrat pocas snazenia, som z toho zufala 😔 mozem tak cakat na menstruaciu 😔

diaalex
3. nov 2020

To mi je ľúto 🙁 ja som preto prvýkrát testovala az na 3. deň vynechania

autor
3. nov 2020

@diaalex Ja testujem 2-3 dni pred menstruaciou, kvoli liekom. A este mi nikdy nemeskala ani den. Mam pravidelne ako hodinky 28 dni. Tak mozem cakat ze dnes sa mi spusti zas. Ach jaj.

tatranka4
3. nov 2020

Mne mešká už 7dni ,test som si robila pred 5 dňami negatívny, ale ovuláciu som mala 6dni pred termínom ms takže to bude tým, takže len čakám kedy príde ms ešte tento týždeň

ola101
3. nov 2020

Hlavne nezúfaj! Mysli pozitívne a uvidíš, že raz sa vám to podarí!

autor
3. nov 2020

@tatranka4 tak tebe preto este tehu test neukaze. Ja som mala ovulaciu pred cca 13 timi dnami. Teraz mi test uz len duchuje, ako aj min mesiace z peknej druhej ciarky to ide do stratena a potom mi pride menstruacia 😐

autor
3. nov 2020

@ola101 Dakujem 🤗

tatranka4
3. nov 2020

Tak ale. Asi ms príde lebo mám bolestivé prsníky presne ako keby mala mrcha prsit

tatranka4
3. nov 2020

No dnes je to 13 deň od ovulácie takže uvidíme co bude, lebo aj kríže má už bolia ako keby som mala mať kramy včera aj podbruško bolelo

autor
3. nov 2020

@tatranka4 mna tentokrat prsia nebolia vobec, inak ma bolievaju od ovu po menstruaciu. Moc sa na nu celkovo necitim, ale testy maju jasno, ze to tehu uz nebude.

autor
3. nov 2020

@tatranka4 krize neznesitelne bolia aj mna od piatka plus podbrusko ale to mavam kazdy mesiac; len tie krize uz bolia prehnane.

tatranka4
3. nov 2020

Tak mňa prsia tak týždeň pred kramami, aj keď mi meškajú tak príde vždy 10 dní predtým ako majú prísť, lenže teraz ma začali len pár dní dozadu, ale asi som len v tej fáze od ovi po ms a. Ms mi ešte dorazi

autor
3. nov 2020

@tatranka4 Tak uvidime ako dopadneme🙂

tatranka4
3. nov 2020

Tá my sa už pol roka snažíme a nič dokonca som aj ovu testy nakúpila žeby sme vedeli kedy a celá som nadšená bola keď mi neprišla ms no, len teraz musím čakať 15 dni od ovi že čo totálne sklamanie a každým dňom len čakám že kedy pridr

autor
3. nov 2020

@tatranka4 my uz rok a pol, ovulaciu mavam. Kes nic; pojdeme po vysetreniach.

tatranka4
3. nov 2020

Asi tak podobne ja mám aj tie polycysticke očaria ale prvá sa podarila na prvú supu

autor
3. nov 2020

@tatranka4 tak super, nezufaj 🙂 Ja nemam este ziadne dieta.

tatranka4
3. nov 2020

Tá pôjdeme k dr nech dačo predpíše na plodnosť nám🙂

autor
3. nov 2020

@tatranka4 Veru. Drzim ale palce, hadam ti menzes nedorazi 🙂

tatranka4
3. nov 2020

ako dlho nemas ms?

tatranka4
3. nov 2020

lebo prave som citala ze test si mame robit az ked nam meska ms 14 dni

autor
3. nov 2020

@tatranka4 Tehotensky test je mozne si spravit od cca 10-12 dni po ovulacii (len ju treba mat odsledovanu). Ja mam dnes dostat, som 14 dni po ovu a test je biely. Tak ju ocakavam.

tatranka4
3. nov 2020

Tak ja som ju mala 22-23, ale som sa rozhodla volať dr zajtra

iveta123456789
3. nov 2020

Ahojte dievčatá ja taktom a vôbec neviem čo .....

tatranka4
3. nov 2020

@iveta123456789 veď na tej druhej niečo vidno mne nevidno nič ani naznak

iveta123456789
3. nov 2020

@tatranka4 jeden je duch druhý negatív

tatranka4
5. nov 2020

Ahoj, no ako si na Tom?

tatranka4
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tatranka4
5. nov 2020

@iveta123456789 no ako dalsi test je lepsi alebo ako?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre