Menštruácia mi prišla o 5 dní skôr a trvala len 2 dni

susanm
4. apr 2021

Ahojte,
Hľadala som tu podobnú diskusiu, ale žiaľ, nenašla som. Ide o to, že tento mesiac som dostala menštruáciu o 5 dní skôr ako obvykle. Môj cyklus je roky presný ako hodinky, 30dní. Čo bola ďalšia abnormalita bola dĺžka menzesu, ktorý mávam 5-7 dní. Táto čudesná MS trvala len dva dni. Včera klasické silne krvácanie a bolesti a dnes už takmer nič, len slabé špinenie. Tento mesiac som si dala urobiť aj hormonálny profil, všetko mám ukážkové a taktiež som bola pred pár mesiacmi na preventivke u gynekológa, tam bolo všetko tiež v poriadku. A zabudla som dodať ešte dôležitú vec, s priateľom sa snažíme o baby už cca 6 mesiacov, posledné 3 cykly som pila alchemilku, od MS po ovu a užívala inofolic. Takze moja otázka na Vás je, či máte s niečim podobným skúsenosti, a bolo to u Vás prejavom tehu? Príznaky žiadne nemám a test som si robila pred 4dnami, bol negatívny. Chcem si pre istotu urobiť ešte jeden, zajtra ráno

2522020
4. apr 2021

@susanm ahoj s testom este trošku počkaj mne ukázal až po týždni

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaga18
4. apr 2021

Ja som mala pri každom tehotenstve ms o týždeň skôr, trvalo to 2 dni, ale len úplne slabucke krvácanie.

pribinak
4. apr 2021

To môže byt aj tým čajom a aj inofolicom. Výsad to na nejaký čas

susanm
autor
4. apr 2021

Dakujem za odpovede. Tiež mám ohľadne toho inofolicu pochybnosti. Skúsila som ho, len kvôli tomu, že ho veľa žien chváli, aký je to zázrak. Ale ak je určený primárne pre ženy, ktoré majú PCO. Tak neviem...či som si a ním nenarobila iba šaraptu, keď ja žiadne problémy nemám, aj ovu mám pravidelnú. Mám ju potvrdenu z folikulometrie aj z hormonálneho profilu. A ešte taká vec, začala som si po ovu merať teplotu, bazalnu aj telesnú. Bazalnu som mala po ovu 37,2 aj telesná sa mi držala na 37, ale ani teraz neklesla, aj počas tejto cudnej MS ju mám zvýšenú. Viem ale, že to asi nemá veľkú výpovednú hodnotu, keď som si ju nemerala od začiatku cyklu.

janka_01
6. aug 2022

@susanm ahoj ako si vtedy dopadla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre