Menštruácia mi mešká už 17 dní

petuska4444
Včera o 13:11

Dobrý deň, menštruácia mi mešká už 17 dní. Robila som si tehotenské testy, no vždy vyšli negatívne. Je možné, že ukazujú nesprávne? V období, keď som mala mať menštruáciu, som mala len taký výtok s prímesou krve ale nič silné. K lekárovi sa teraz počas sviatkov nedostanem.. mala som teraz aj skúškové, čiže pracoval stres a keď mi ms už meškala cca 10 dní, ochorela som. Môže to byť spôsobené aj týmto? Ďakujem za každú radu. S priateľom sa chránime.

petamich
Včera o 13:17

Ak by ti meskala menstruacia 17 dni z dovodu tehotenstva test by to urcite zachytil, skor to bude zrejme tym stresom, chorobou.

dadka1997
Včera o 14:24

@petuska4444 a ten vytok si mala ako dlho ? Mohla to byt slaba menstruacia, nie vzdy cyklus ide ako hodinky, po 17 dnoch by ti uz test ukazal na 100% a taktiež cyklus mozeš mať ovplyvnený stresom a chorobu

petuska4444
autor
Včera o 14:26

@dadka1997 mala som ho 3 dni... Prvý deň bol taký ružový slabý a keď som ho utrela tak už nešiel... Na ďalší deň. Tam už bola aj krv, trvalo to asi pol hodinku a na tretí to trvalo skoro celý deň ale len pri utrení sa... Tam bolo o dosť viacej krve ale bolo vidno aj to, že tam je ten priesvitný výtok... V ten deň večer bol nakoniec hnedý a potom už nič.

Myslela som si, že je to implantačné krvácanie, no je to zvláštne lebo testy sú stále negatívne.

dadka1997
Včera o 14:33

@petuska4444 tak to bola menstruacia, aj moja minuly mesiac trvala 3,5 dňa a bola fakt slaba, dnes som dostala riadnu a asi aj za minulý mesiac

Krvacanie v obodobi mesntruacie je za mna menstruacia, tak si ju zapis do kalendára, a dalej pokracuj v cykle, cize ako keby ti ani nemeskala, proste bola, mozno v ten mesiac ti neprebehla ovulacia , cize uvidis aka bude ta dalsia

petuska4444
autor
Včera o 16:08

@dadka1997 lenže ja mám pri menštruácii vždy také akoby kúsky alebo zrazeniny krvy a teraz nič

dadka1997
Včera o 18:16

@petuska4444 no sak to budte rada, ze ste nemali, si myslite, že tie zrazeniny počas ms su v poriadku ? Ja som tak bola ešte v mladosti na cistení

petamich
Včera o 18:17

@dadka1997 ano tie zrazeniny su uplne v poriadku - nie su to totiz zrazeniny ale odlupujuca sa vystelka maternice

lasona
Včera o 19:38

Bežné mi meskaval menzes aj 3 mesiace.

dadka1997
Včera o 19:40

@petamich no nie su v poriadku, keby boli, asi koli tomu by som nemusela ísť na čistenie

evaachesa
Včera o 19:44

Ak by si bola tehotná tak test by to už ukázal. Mne raz meškal menzes 5 mesiacov. Zmena prostredia, stresy.

petamich
Včera o 19:49

@dadka1997 asi nemyslime rovnake zrazeniny, je uplne bezne a normalne, ze spolu s krvou sa vylucuje sliznica maternice, ktora vyzera ako zrazeniny, kedze pocas cyklu sliznica rastie a ak nedojde k oplodneniu, tak sa nasledne pocas menstruacie vylucuje, ak si musela ist na cistenie, tak to nebola bezna menstruacia a sliznica

dadka1997
Včera o 21:51

@petamich mala som velmi bolestivu menstruaciu, a v nej som mala krvavé vlasočnice, najskôr to boli malé zrazeninky, potom sa zväčšovali až kusy isli, teraz som po 3 porodoch a ja mam cistu krv ziadne zrazeniny nič

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre