Ahojte. Nestretli ste sa niektorá s podobným problémom ako ja? "
Druhý mesiac mi mešká menštruácia a ja neviem jednoducho prečo. Testy negatívne, u dr nic nezistené, nemam zápal. Mam teliesko nehormonalne 4,5roka no toto sa mi este nestalo 🤦♀️. Dr videla ze okolo celého telieska mam niečo ako sliznicu, no ja nechápem čo to znamená pre moj menštruačný cyklus 🤔.
Uz aj na dovolenku sme šli (reku či to stres nieje, tak si oddýchnuť pôjdeme), skúšala som horúci kúpeľ, víno červené,... Neviem, nechápem.
Minulý mesiac keď mi meškali mala som silnú bolesť panvy, strasne ma prsia boleli, spala som stale a bolo mi zle. Tento mesiac ma prsia bolia ale inak nic mi nieje 🤷♀️
Ach jaj 🤦♀️
Mne v minulosti raz tiez meskala menstruacia druhy mesiac a asi som nemala ani ziaden zapal, a potom som zistila ze mi to asi meskalo kvoli nejakym malym zmenam na krcku maternice.. Tie male zmeny na krcku mi zistili z cytologickeho vysetrenia.. Ale neviem teda ci to meskanie bolo na 100 percent kvoli tym zmenam na krcku, ale predpokladam, ze ano.
Tak ďakujem dievčatá za vaše rady a odpovede 💖. Menštruáciu som dostala konečne. Je trochu slabšia a trvá kratšie ako predtým ale hlavné je že som ju dostala 😄. Meškanie bolo z dôvodu vysokého nedostatku železa a taktiež beriem vyššie dávky magnézia .
Magnézium som nikdy nebrala ani som nevedela ze to potrebujem 🤦♀️a železo som brala ale malé dávky iba ale nakoľko som anemik tak moje dávky železa musia byt vysoké 🤦♀️.
Este raz ďakujem všetkým 😘💖
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
https://rodinka-spolu.sk/meskajuca-menstruacia/