Ahojte.. mám na vás otázočku, 11.9.- 16.9 som mala menštruáciu, 24.9 ovuláciu a v ten deň sme s partnerom maly nechránený styk... 3.10-5.10 som špinila a 10.10 mi mala prísť menštruácia no vôbec neprišla (9dní mešká), robila som si odvtedy asi tak 3 testy a sú negatívne stále, dneska som si ráno robila a vyšiel mi negatívny, snažíme sa o bábätko už od augusta a neviem či som alebo niesom, mám aj také tlaky vo vaječníkoch také silnejšie a žlté výtoky stále
@alexandra2468 no mam to aj v aplikácii ale vyšlo mi to tak keď som si robila ovulačné tak mi to vychádzalo tak 14-16 deň ta ovulácia .. ale nemá kvôli čomu žiadne problémy nemám nič, cítim tlaky vo vaječníkoch akurát už ale 3-4 dni a vôbec sa necítim ako keby mám dostať+ väčšina ženám neukázal test ako som.aj čítala tak dúfam že by mi to mohlo výsť 🙂 .. mala som tie pepino za tých 1.69 alebo koľko to stoja
@alexandra2468 a už keď sme sa predtým snažili tak to vôbec nevyšlo a prišli mi vždy buď skorej alebo presne v termíne kedy mali prísť a vôbec mi nemeškávali v poslednej dobe a nemala som takéto špinenie ako som mala teraz
Test neukaze po vynechani menzesu, ak bola ovulacia neskor. Aj ja som to tak mala, ovulacia az na 24/25DC a az na 7mi den meskania som mala viditelneho ducha. Ked ti ani po 9 dnovom meskami niekolko testov neukazuje vobec nic, moc by som sa nespoliehala na tehotenstvo. Sanca samozrejme je, ale to by musela byt ovulacia az ku koncu cyklu. Stratene nie je nic, ale moznych pricin na jednorazove meskanie alebo aj vynechanie je viac, nez len tehotenstvo.
@thoughtfulweirdo hej no mala som 2 kalendare kde mi ukazovali ovuláciu 24 a 26teho .. a ako som tak pocitala tak mi to vychadzalo na 24 ale tak zase mam nepravidelny cyklus tak mohla byť ovulácia aj neskôr nemusela byť na 100% toho 24teho
@miriam112 Tak vypocty su vypocty podla tabulkoveho cyklu, to o tvojom nic nehovori 🙂 ja napriklad mam pravidelny cyklus a ovulaciu si poznam podla viacerych priznakov, vacsinou mavam tak tabulkovo medzi 14 a 16DC, ale raz-dvakrat do roka mi neviem preco pride az o tyzden alebo aj viac neskor. Takze kludne sa to mohlo stat aj tebe, ak ju nemas odsledovanu teraz testami alebo na sone, mohla byt az neskor, preto je test biely. Skus zopakovat o par dni a ked nic, tak ten doktor. Drzim palce 🙂
@thoughtfulweirdo hej no lebo take je to čudné od 3.10- 5.10som špinila a myslela si že sa len spúšťa menzes asi a teraz mi meškajú , ďakujem veľmi pekne 🙂) hádam bude 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miriam112 ahoj. A s ovulaciou si si ista, alebo predpokladas na zaklade nejakej appky?
Ak si naozaj uz 3 a pol tyzdna po ovulacii, test by to uz ukazal.
Myslim si, ze ti teda meska menzes kvoli niecomu inemu.