Ahojte skupinka , 🙂
Mam otázočku, na Vás viem ze Doktorka mi povie presnú odpoveď ale aj tak to chcem vedieť;)
Taktiež viem ze každé tehotenstvo, resp priznaky ranného tehotenstva sú individuálne u každej jednej z nás.
Ja sama mam 3 detičky. Čiže 2 tehotenstva [dvojičky]
Ale keďže už sú tomu 9 rokov, tak si už neviem ani spomenúť tie najzákladnejšie pocity pri začiatkoch , keď to viínde.
Dnes som si robila tehotenský test , a neviem ci sa tam niečo rysuje , alebo nie .
Vo štvrtok som objednaná na gynekológiu.
A priznaky , ktoré pociťujem sú, že mi menštruácia mešká už 9 deň, pred 7 dňami, som mala mierne spinenie hnedo a trosku s primesom krvi a to mi trvalo cca 1hodinku ani to nie .
Ďalej, strašne ma boleli kríze, krcok maternice mam už 2 týždne vysoko hore , sem tam mam zimnice
3 dní do zadu , mi v noci prišlo extrémne zle na žalúdku, žalúdok ako na vode a taktiež pálenie záhy.
Prikladám aj fotky , testu ..
Budem veľmi rada keď sa mi k tým testom vyjadrite .
Ďakujem veľmi krásne 🙂 a pozdravujem všetky mamičky a budúce tehuľky 🙂 majte sa krásne
Aj podľa mňa to vyzerá ze budeš tehotná. A príznaky sú každé iné, ja som mala také isté ako menštruačné. Nič nezvyčajné. A 4 dní mi meškali len, ale nejak som to vedela proste
@lucia13022023 a ak môžem sa spýtať, ktoré testy sú najlepšie? Ďakujem
@kitycat a ak môžem sa spýtať, ktoré testy sú najlepšie? Ďakujem
Na 9 den meskania je to strasne slaba ciarka. Ale mozno si mala posunutu ovulaciu 🤷🏼♀️
@nikolka666i ja som si urobila obyčajný najlacnejši asi pepino😁😁 bola slabá čiarka ale bola.. Ale tak mne meškali len 3 dní asi..
@lucia13022023 ďakujem za tip 🙂
@nikolka666i Gratulujem!
@zuzanna33 a k čomu?
Ahojte , tak dnes som absolvovala vyšetrenie , mesntruacia mi stále mešká už je to 12 deň.
Pani doktorka mi urobila sono zo spolu ze nič nevidí.
A ze menštruácia mi príde do 3 týždňov.
Zaujímavé, lebo za svojich 30 rokov , sa mi nikdy nestalo to že by jednak tak dlho meškala a už vôbec to že by mi prvý cyklus mala vynechať.
Vyvolávacku mi nechcela pichnúť, že nieje treba a že je normálne že keď menštruáciu nemá žena aj mesiac max 3 mesiace . Taktiež mi nezobrala ani krvné testy, len urobila sono a prehliadku preventívnu zo spodu/ a povedala ze všetko je super, žiadny problém. Tak ja už neviem teda
Mne to akože vôbec normálne nepríde.. 😀
Je možné to , že som tehotná ale na ultrazvuku ešte nič nieje vidno ?
Ďakujem za vaše názory a odpovede .
Prajem príjemný deň.
@nikolka666i noo je mozno ze si v tom ale mala si posunutuo oluvaciu. Urob si test, ci zosilnel. Kedy ides zas k dr??
@erickatt k doktorke mam ísť v tom prípade ak mi nepríde do 3 týždňoch menstruacia
@nikolka666i to co je za doktorku? Akože kľudne to môže byť mimomaternicove. Tiež mi meskala ms, testy slabo pozitívne, splnila som, na Sone nič nebolí ani náznak. Brali mi krv, hcg zvýšené, poslali ma rovno do nemocnice, tam mi brali denne krv...
@nikolka666i a ked to bude mimo??
Ale ja nešpiním, ani nič.
Teraz nedávno som si robila test , a vyšla druhá slabá čiarka. No každopádne , uvidíme.
Určite budem testovať ale , nechám to teraz tak test zopakujem az o 3 dní ak zo silnie , pôjdem ku inému dokimu. A ak nie, budem čakať do 3 týždňov ci mi príde ďalšia menštruácia alebo nie ..🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla mna budes. Sprav test zase a daj vediet, vsetko ostatne si mozes vsugerovat