Menštruácia mi mešká 7 dní

31. aug 2023

Ahojte, poslednu menstruaciu som mala 27.7-meska mi to 7dni. Urobila som si dnes test (kedze mam zvacsa pravidelnu menstruaciu a citila som sa zvlastne) a vobec som necakala pozitivny vysledok 😳
Kedy by som mala zajst za gynekologom? O tyzden, dva? Tehotna som este nebola, nebolo to vobec planovane, stale tomu nedokazem uverit. Aj ked mam 29🫣
A je normalne, ze ma boli v podbrusku akoby pred menstruaciou?
Mamku nemam, kamoskam to nechcem este vesiat na nos a nemam sa koho popytat. Dakujem

sunshine_18
31. aug 2023

To s tym podbruskom je normalne, ku gyn staci o 2 tyzdne ale kludne mozes zavolat uz teraz povies kedy si mala poslednu menstruaciu a setricka ta objedna podla toho na 6-7-8tt kedy by uz mohlo byt teoreticky vidno aj srdiecko na ultrazvuku

cookie29
31. aug 2023

ky gynekologovi sa objednat v cca 8tt

autor
31. aug 2023

Vdaka v pondelok zavolam🙂

ivkav5
31. aug 2023

V prvom rade gratulujem 🙏 čo by som ja za to dala😔
Lekárku kľudne kontaktuj hneď, ona ťa objedná na vhodný termín.

bambieblue
31. aug 2023

@ivkav5 nezúfaj aj ty si nájdeš 2 čiarky 😊 babo príde v správny čas, len treba veriť 🤲

ivkav5
31. aug 2023

@bambieblue ďakujem veľmi pekne za povzbudenie 🙏🥰 ja v to verím každý deň🙏 nič si neželáme viac ❤️ ďakujem krásne

bambieblue
31. aug 2023

@ivkav5 😇 ja som na tom rovnako ako ty po roku som konečne otehotnela ale žiaľ to nedopadlo dobre a o bábo som musela prísť 😔mala som mmt. Keby bolo bábo na správnom mieste dnes by som bola 16tt ale žiaľ nestalo sa tak ...🥺 No stále verím že si nájdem ešte 2 čiarky a tentokrát zo šťastným koncom🤲
A určite budeš mamka 🥰😘 Len treba veriť

ivkav5
31. aug 2023

@bambieblue och to ma veľmi mrzí😔 ja verím, že sa nám to obom podarí 🙏❤️ a že sa staneme mamičkami zdravých bábätiek 😍 nič iné si neželám, len zdravé babo 😊 Veľmi vám to tiež prajem 🙏

bambieblue
31. aug 2023

@ivkav5 ďakujem za krásne slová ❤️😘 Stále ma to bolí ale musím sa s tm zmieriť, ja som mala už aj potraty kde im prestali biť srdiečka lenže toto bolo omnoho bolestivejšie lebo tomuto bábätku srdiečko bilo ale nebolo na správnom mieste a preto to bolí viac že mi ho zobrali aj keď chcelo žiť 😢😭
No nič iné mi neostáva ako sa s tým naučiť žiť.
A vy sa ako dlho snažíte? Ono je to aj o psychike keď človek veľmi chce tak to blokuje

autor
31. aug 2023

@ivkav5
@bambieblue
Ďakujem, aj ja vam prajem nech sa obom zadari🍀. Musi to byt iny pocit a radost, ak po babatku tuzite. Ja sa tuto spravu snazim prijat a tesit sa. Teda uvidime co povie doktor,snad bude vsetko ok.
S priatelom som necely rok, tak to nebolo vobec v plane, davali sme si pozor, kedze sa pozname kratko, ale asi to tak malo byt🙃

sunshine_18
31. aug 2023

Neboj sa urcite to tak malo byt ❤️

simona082
4. sep 2023

Ahojte, pripojím sa. Ja som tiež dnes volala na prvé vyšetrenie, mám ísť budúci utorok, to budem 5tt+6 lenže v tom zhone som sa zabudla spýtať či náhodou netreba moč alebo či sa môžem ráno normálne najesť alebo treba nalačno. Ďakujem za odpovede.

A s tým podbruškom aj ja som to tak mala pár dni pred MS ktorá už neprišla aj potom ešte par dní po.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre