Ahojte,ovulaciu som mala 4.5.
5.5.sme mali nechr.sex.od ovulacie je to zajtra presne 14 dni.menstruacia mi meska uz 5dni,ale test negat.kedy by uz malo byt 100%ze to nieje tehu,kolko od ovulacie/sexu..mam pockat tie dva tyzdne alebo aj neskor moze este ukazat test?
Tak 5 dni meškajúci menzes ešte nie je nič strašné, keď tak ešte počkaj, ale tak keď máš test negatívny, ťažko povedať, počkaj ešte aspoň dva dni a uvidíš buď dostaneš alebo sa niečo ukáže na teste 🙂
presne, ak si mala ovulaciu pred 14 dnami, tak by si v idealnom pripade mala mat ms az teraz. test napovie.
@ninka99865 ano ja mam tak posunutu dlhodobo ovulaciu o nejakych ca 5 dni..praveze sa mi to nikdy nestalo,ze by meskala.vzdy tak plus minus max 2dni,ale je pravda ze tento cyklus som mala aj traviace a ine zdrav.tazkosti,tak rozmyslam ci to mohlo az tak rozhadzat cyklus.
Presla som si tymto presne teraz. Od prveho porodu som mala na den presne vzdy. Teraz mi meskalo 8dni. A muzovi pocas ovulacie uslo. No tehotna nie som. Testy negativne a na 9.den menstruacia prisla
Posunutá ovulacia neni nič nezvyčajne, ja tiež nepatrím medzi učebnicové prípady na 14 deň..
ale podľa toho máš druhu fázu cyklu veľmi krátku, lebo za 9 dni by sa nestihlo uhniezdit bejby..takže píšem, že keď trvá 14 dni ako tebe teraz tak to je len dobre, pretože taká ma byt v ideálnom prípade.
@petulda333 nakoniec prisla presne ako tebe na 9den..testy boli stale negat.tak asi sa mi trocha cyklus rozhadzal kvoli zdrav.problemom.
Dakujem baby za rady.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nejak to nesedí, keď to je zajtra 14 deň od ovulacie a mešká 5 dni to čo máš fázu od ovulacie po menzes 9 dni? To by bola veľmi slabá LF.. 14 dni je úplne ideálne, mne na 15 príde menzses. Takže by som nevravela o nejakom meškaní