Menštruácia mi mešká 5 dní. Ide o tehotenstvo?

17. máj 2022

Ahojte,ovulaciu som mala 4.5.
5.5.sme mali nechr.sex.od ovulacie je to zajtra presne 14 dni.menstruacia mi meska uz 5dni,ale test negat.kedy by uz malo byt 100%ze to nieje tehu,kolko od ovulacie/sexu..mam pockat tie dva tyzdne alebo aj neskor moze este ukazat test?

ninka99865
17. máj 2022

Nejak to nesedí, keď to je zajtra 14 deň od ovulacie a mešká 5 dni to čo máš fázu od ovulacie po menzes 9 dni? To by bola veľmi slabá LF.. 14 dni je úplne ideálne, mne na 15 príde menzses. Takže by som nevravela o nejakom meškaní

eko22
17. máj 2022

Tak 5 dni meškajúci menzes ešte nie je nič strašné, keď tak ešte počkaj, ale tak keď máš test negatívny, ťažko povedať, počkaj ešte aspoň dva dni a uvidíš buď dostaneš alebo sa niečo ukáže na teste 🙂

janetinka27
17. máj 2022

presne, ak si mala ovulaciu pred 14 dnami, tak by si v idealnom pripade mala mat ms az teraz. test napovie.

autor
17. máj 2022

@ninka99865 ano ja mam tak posunutu dlhodobo ovulaciu o nejakych ca 5 dni..praveze sa mi to nikdy nestalo,ze by meskala.vzdy tak plus minus max 2dni,ale je pravda ze tento cyklus som mala aj traviace a ine zdrav.tazkosti,tak rozmyslam ci to mohlo az tak rozhadzat cyklus.

petulda333
17. máj 2022

Presla som si tymto presne teraz. Od prveho porodu som mala na den presne vzdy. Teraz mi meskalo 8dni. A muzovi pocas ovulacie uslo. No tehotna nie som. Testy negativne a na 9.den menstruacia prisla

ninka99865
17. máj 2022

Posunutá ovulacia neni nič nezvyčajne, ja tiež nepatrím medzi učebnicové prípady na 14 deň..
ale podľa toho máš druhu fázu cyklu veľmi krátku, lebo za 9 dni by sa nestihlo uhniezdit bejby..takže píšem, že keď trvá 14 dni ako tebe teraz tak to je len dobre, pretože taká ma byt v ideálnom prípade.

autor
23. máj 2022

@petulda333 nakoniec prisla presne ako tebe na 9den..testy boli stale negat.tak asi sa mi trocha cyklus rozhadzal kvoli zdrav.problemom.
Dakujem baby za rady.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre