Menštruácia mi mešká 4 dni a test bol negatívny

mici88
5. mar 2024

Ahojte. Mávam cca 27 dňové cykly ,ale momentálne to mám trošku posunuté.
Po 10 dňovom meškaní som mala menštruáciu 1.2.-7.2. a nakoniec mi plodné dni a ovulácia vychádzali 21.2.-23.2. (prebehlo aj ovulačné špinenie).
Momentálne mi menštruácia mešká 4 dni a dnes som si robila tehotenský test aby som vedela na čom som,no test bol negatívny. Je ešte možné,že test by niečo ukázal o pár dní,alebo už definitívne nie?
Pýtam sa lebo neviem ako presne sa to ráta od ovulácie 🙂
Ďakujem za rozumné rady .

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marty_4
5. mar 2024

myslim si, ze tehotna teda nebudes, ale tak pockala by som este par dni a test spravila znovu. mozno sa dovtedy aj menstruacia stihne dostavit. ked meska par dni, tak v podstate o nic nejde, to moze z viacerych pricin.

bejka90
5. mar 2024

@mici88 ahoj a aku mas dlhu lf? Lebo keby bola ovulacia toho 21.2. Tak dnes si "len" 13dpo, co neverim, ze mas lf 9dni ked ti akzoe 4 dni meska.... len sa ti posunula ovulacia na neskor a ms tym padom sa tiez posuva. Moj nazor

mici88
autor
5. mar 2024

@marty_4 áno samozrejme viem ,že tehotenstvo není jediný dôvod meškania menštruácie iba neviem ako sa to ráta a či mám teda rátať s tým , že by sa už výsledok testu nemal meniť. Lebo teda vôbec netuším tým pádom koľko dpo presne som a ani aký dlhý cyklus mi vychádza tým ako mi meškaju

mici88
autor
5. mar 2024

@bejka90 ja si myslím tiež že z dôsledku posunutej ovulácie sa mi posúva aj menštruácia iba neviem teda ako to rátať tieto všetky veci .😁 A lf vôbec netuším . Ja si inak ovuláciu ani netestujem iba tento mesiac ako bolo špinenie.

bejka90
5. mar 2024

@mici88 tak potom ostava uz len cakat...🙂 lebo keby si vedela ze kolko dni po ovu pride ms tak by sa dalo predpokladat ale takto neviem... vacsina ma tu lf 12-16 dni.

mici88
autor
5. mar 2024

@bejka90 ďakujem veľmi pekne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre