Menštruácia mi mešká 3 dni. Som tehotná?

lucka1029
28. feb 2022

Ahojte baby. Mam 23 rokov a s priatelom mavame nechraneny prerusovany styk, no babatku sa nebranime. Po ovulacii mi nastali tazkosti ako bolest podbruska a trva to dodnes. Menstruacia mi momentalne meska 3 dni. Cyklus som mala vzdy pravidelny, da sa povedat, ze mi este nikdy nemeskali. Nemala som ani ziadne komplikacie s cystami. K bolestiam sa mi pridali aj bolesti prs, naduvanie, nechutenstvo . Test som si robila vcera, takze 2 dni po meskani a vysiel negativny. Prosim Vas nemate nejake skusenosti? ☹ ☹ ☹

xsimonkax
28. feb 2022

Môžeš byť nemusíš, telo aj hormóny sa menia, preto aj keď Ti nikdy nemeskali môžu Ti. Taktiež môžeš mať posunutu ovulaciu, priznaky sú skoro rovnaké,preto je to ťažko rozoznať. Mne dr povedala, ze najlepšie je sa začať testovať až po 5 dňoch meškania. Počkaj dva tri dni a testni sa.

alina765
28. feb 2022

@lucka1029 Ja som bola podobné ako ti teraz, tiež mi meškal 2 dní a spravila test ktorý bol negatívny. 😭Ms došla na 4. deň meškania buď si správ test ešte raz,alebo sa ti ciklus posunul.
Držím palce 🥰 nek máš na teste krásne //.

ivaa_
28. feb 2022

Tiež mi mešká :/ . Testy negat aj dnes som si robila dmes to je 11ty deň , už by ukázal ?

alina765
28. feb 2022

@ivaa_ Ducha aspoň ale ešte bi som skúsila držím palce 🥰.

eliaska101
1. mar 2022

To je veľmi individuálne. Ak môžeš mať teraz test negatívny a spravíš si ho za pár dní a môže sa tam tiež ukázať druhá čiarka, takže uvidíš no.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre