Ahojte snazime sa o babatko, menstruacia mi meska 3 dni. Cyklus mavam 26-dnovy,ale tehotenske testy s citlivostou 20ml su negativne. Zacala som v tomto cykle brat aj Progestanelle, pretoze som uz pol roka v kazdom cykle spinila 10 dni pred MS. Mesiace predtym som brala na upravu duphaston ale ten nezabral a spinila som dalej. Nikdy predtym sa mi nestalo ze by mi niekedy meskala menstruacia. Meskala mi len ked som bola tehotna. Vyšetrenia v poriadku. Mala som mimomaternicove tehu aj lahko prebiehajuce tehu. Mam dokonca aj bezne priznaky tehotenstva, pobolieva ma spodna cast brucha, ale nie tak isto ako pred MS, sem tam ma napina na zvravanie, vytok mam taky priesvitny az biely, riedky bez nejakeho zapachu a bez spinenia. Tento mesiac sa spinenie vobec neukazalo.Mate skusenost alebo nieco podobne?... mam mat znovu obavy? Alebo to bude v poriadku a som tehotna
@kvetka14 tazko povedat, zacala si v tomto cykle brat nove tabletky. takze to moze byt z toho.
@kvetka14 ahoj ja som brala tiež progestanalle v tomto cykle a u mňa prišiel menzes ešte o jeden a pol dňa skôr aj napriek tabletkam (ja som vkladala)...podľa mňa si sprav test 10 tkovy a uvidíš ( dokonca som mala jemné spinenie asi na 7DPO a potom nič ( inokedy som týždeň pred menzesom spinila takže aspoň na toto mi to pomohlo) ale ako hovorím menzes prišiel aj napriek progestanalle
Aj tak mam dilemu. Dr. Povedala ze ak nepride MS a som tehotna tak mam pokracovat v uzivani na udrzanie tehotenstva a teraz ani neviem ci som ci nie som takze tabletky si nevkladam 😑
@kvetka14 Ja som mala takto minulý mesiac. Cyklus 28dňový ako hodinky, všetko ako hodinky, ovulacia ako hodinky a aj tak to nevydalo. 4 dní meškalo, test negatívny, potom začalo špinenie a prišlo to 😐 mne to už prišlo, že či tam aj niečo nebolo a neodišlo. Ale asi je to normálne... teraz bolo veľa stresu pre mňa. Treba pokojnejšie obdobie na obdobie uhniezdenia
@macicka111 ja som uz dostala MS takze len bolo treba dlhsie pockat...len nikdy sa mi nestalo ze by mi 5 dni meskala MS vzdy prisla ako hodinky a to uplne ze na hodinu presne...len teraz som nevedela ze co lebo pri privom dietati som si bola ista ze som tehu ale teraz som nevedela co sa so mnou deje
@macicka111 pockaj dovtedy kym nebude tyzden meskat ak uz bude meskat tyzden urcite volaj alebo chod k Dr....drzim palce 😊
@kvetka14 Ďakujem ☺️
Ahojte, ja sa chystam k doktorovi, ale az buduci tyzden...len som sa chcela opytat, ci by ste mi vedeli povedat, ci by mi vedel nieco uz ukazat tehotensky test, pripadne nie...ohladom tehotenstva ?
Poslednu ms som mala 29.7., trvala 5 dni...26.8. sme mali s partnerom nechraneny styk, urobil sa do mna...zatial ms neprisla.
Priznaky extra ziadne nepocitujem...len palenie, trochu zvacsenie prsnikov.
Mozem si uz spravit test alebo mam este par dni pockat ?
@sandrika1986 ak uz meska skus test ..pri prvom tehu mi test ukazal v den ocakavanej ms velmi silne ciarky...ak neukaze nic pockaj este 2 alebo 3 dni....mne neukazal tento mesiac nic a ms nakoniec aj tak dorazila
@kvetka14 : Ahoj, myslis ze mam este pockat s testovanim ? Doteraz mi od terminu kedy mala prist predpokladana ms..tak mi to chodievalo 5 dni po termine...jeden gynekolog mi napisal, aby som sa otestovala najskor 21 dni po styku..,ze to ma vyznam...
@sandrika1986 jaj tak pokial mas nepravidelny cyklus ze aj 5 dni tak pockaj radsej...ja som ho vzdy mala presne na den aj na hodinu len teraz sa mi prvy raz stalo ze mi meskala ms a uz 5 dni sa mi zdalo vela ale spatne asi ani nie lebo 30 dnovy cyklus je normalny...tak pockaj 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kvetka14 iny test? Neviem co ti nato odpovedat ,,,jedine doktor