Menštruácia mi mešká 2 týždne

17. aug 2021

Ahojte žienky, chcem sa opýtať je možné aby som bola tehotná? Mali sme s partnerom prerušovanú súlož a nespravil sa do mňa ale obávam sa, pretože takto dlho mi menštruácia ešte nemeškala ( aj keď mávam nepravidelnú) už už som myslela že príde a znova nič, len taký slabučko krvavý výtok. Momentálne som v zahraničí a k doktorovi ísť nemôžem, tehotenské príznaky nemám ale som už na nervy a stresujem poriadne. Poraďte prosím 😭

dajana19
17. aug 2021

Test?

sandrasofia
17. aug 2021

Čo tak spraviť si tehotenský test? Ale ak praktizujete prerušovanu, je vysoká šanca že si tehotná

dijka123
17. aug 2021

nebola si chora nejako lebo aj vtedy zvikne meskat ale najlepsie je urobit si test

nevenka
17. aug 2021

@sandrasofia ak chlap vie, co robi, tak to nemusi byt az tak vysoka pravdepodobnost. Ale to vie len autorka a jej chlap. U nas v pohode takto 16 rokov a nic.

Ale nechapem jednu vec, meska Ti menzes a nespravis si test, to je mi cudne, ved ja uz by som davno mala kupeny a spraveny, aj v zahranici su tehotenske testy. Az potom k doktorovi.

lorin29
17. aug 2021

Fakt nechápem prečo si najskôr ženy nespravia test.. Hlavne keď im toľko mešká... A prerušovana súlož teda moc ochrana nieje

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre