Ahojte žienky, chcem sa opýtať je možné aby som bola tehotná? Mali sme s partnerom prerušovanú súlož a nespravil sa do mňa ale obávam sa, pretože takto dlho mi menštruácia ešte nemeškala ( aj keď mávam nepravidelnú) už už som myslela že príde a znova nič, len taký slabučko krvavý výtok. Momentálne som v zahraničí a k doktorovi ísť nemôžem, tehotenské príznaky nemám ale som už na nervy a stresujem poriadne. Poraďte prosím 😭
Čo tak spraviť si tehotenský test? Ale ak praktizujete prerušovanu, je vysoká šanca že si tehotná
nebola si chora nejako lebo aj vtedy zvikne meskat ale najlepsie je urobit si test
@sandrasofia ak chlap vie, co robi, tak to nemusi byt az tak vysoka pravdepodobnost. Ale to vie len autorka a jej chlap. U nas v pohode takto 16 rokov a nic.
Ale nechapem jednu vec, meska Ti menzes a nespravis si test, to je mi cudne, ved ja uz by som davno mala kupeny a spraveny, aj v zahranici su tehotenske testy. Az potom k doktorovi.
Fakt nechápem prečo si najskôr ženy nespravia test.. Hlavne keď im toľko mešká... A prerušovana súlož teda moc ochrana nieje
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test?